Now Reading:
Za posebna postignuća, Općina Cestica dodijelit će nagrade od 150 eura – javite se na poziv!
Full Article 2 minutes read

Za posebna postignuća, Općina Cestica dodijelit će nagrade od 150 eura – javite se na poziv!

Općina Cestica objavila je Javni poziv u svrhu dodjele nagrada za posebna postignuća za razdoblje od 1. srpnja 2022. do 30. lipnja 2023.godine.

Nagrada se dodjeljuje za posebna postignuća postignuta (pojedinačna ili ekipna) koja u smislu ovog Javnog poziva podrazumijevaju: dekanove i rektorove nagrade, osvojenu zlatnu, srebrnu ili brončanu medalju, osvojeno 1., 2. ili 3. mjesto ili osvojeno 1., 2. ili 3. nagradu na državnim, europskim, međunarodnim, svjetskim i olimpijskim natjecanjima za navedeno razdoblje.

Za ostvarenje prava na dodjelu nagrade za posebna postignuća podnosi se:
-Zahtjev,
-Dokaz o prebivalištu (uvjerenje o prebivalištu ili preslika važeće osobne iskaznice),
-Dokaz o ostvarenom postignuću.

Zahtjev se podnosi na posebnom obrascu koji je sastavni dio Javnog Poziva, a isti se može dobiti u Jedinstvenom upravnom odjelu Općine Cestica ili preuzeti na mrežnoj stranici Općine Cestica, www.cestica.hr .

Zahtjev sa traženom dokumentacijom dostavlja se u Općinu Cestica osobno, poštom na adresu: Općina Cestica, Dravska 1a, 42208 Cestica s naznakom „Javni poziv za dodjelu nagrada za posebna postignuća“, ili e-mailom na adresu: opcina@cestica.hr .

Zahtjevi za dodjelu nagrada za posebna postignuća se zaprimaju do 15. kolovoza 2023. godine.

Novčana nagrada utvrđuje se u neto iznosu u visini od 150,00 eura, a nagrada se dodjeljuje na svečan način prilikom održavanja Svečane sjednice Općinskog vijeća Općine Cestica.

sjever.hr
09.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.