Now Reading:
Zamjenik Ljubić: Koprivničko-križevačka županija kontinuirano ulaže u vatrogastvo – osigurana sredstva i za nabavu opreme za VZG Koprivnica
Full Article 1 minutes read

Zamjenik Ljubić: Koprivničko-križevačka županija kontinuirano ulaže u vatrogastvo – osigurana sredstva i za nabavu opreme za VZG Koprivnica

Vatrogasna zajednica Koprivničko-križevačke županija osigurala je 4015 eura za nabavu opreme za Vatrogasnu zajednicu grada Koprivnice, a sukladno odluci zapovjedništva VZG-a Koprivnica time je financirana nabava 44 komada vatrogasnih naprtnjača koje su dobila sva dobrovoljna društva i Javna vatrogasna postrojba grada Koprivnice.

Uime Koprivničko-križevačke županije primopredaji opreme prisustvovali su zamjenik župana Ratimir Ljubić, zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Zvonimir Habijan te referent za poslove zaštite i spašavanja Krešimir Škvorc, kao i glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, ujedno i predsjednik VZG-a Koprivnica.

Oprema je podijeljena dobrovoljnim vatrogasnim društvima Štaglinec, Koprivnica, Bakovčica, Starigrad, Reka, Jagnjedovec, Draganovec, Herešin, Podravka, Bilokalnik, Željezničar i JVP Koprivnica.

Zamjenik Ljubić naglasio je kako Županija kontinuirano ulaže u vatrogastvo, a posebno u opremu koja je osnovni alat za djelovanje. Vatrogascima je poželio uspješno izvršenje svih zadataka te što manje intervencija.

Predsjednik Tucaković zahvalio je Županiji i županijskoj Vatrogasnoj zajednici koje su još jednom pokazale koliko brinu o sektoru vatrogastva.

sjever.hr/kckzz.hr
08.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.