Now Reading:
AKTIVNO LJETO Evo što vas sve čeka ovoga ljeta u Ludbregu
Full Article 2 minutes read

AKTIVNO LJETO Evo što vas sve čeka ovoga ljeta u Ludbregu

I ove se godine organizira Aktivno ljeto u Ludbregu, u organizaciji Turističke zajednice „Centar svijeta”, Grada Ludbrega te Fitness centra „Advance”, dok u programu sudjeluju i brojne ludbreške udruge.

Ovogodišnje Ljeto u Ludbregu održavati će se od 8. srpnja pa sve to 24. kolovoza, a započinje tradicionalnom 36. Ludbreškom biciklijadom. Kao i prijašnjih godina, posjetitelje očekuje velik broj zabavnih aktivnosti, interaktivnih programa i različiti vidovi sportskih aktivnosti

– Usmjereni smo na sportske, zabavne i rekreativne aktivnosti za građane ali i za ostale posjetitelje koji će doći u Ludbreg. – rekla je predsjednica Turističke zajednice „Centar svijeta” Petra Međimurec, te pozvala sve da dođu u Ludbreg.

Ljeto u Ludbregu nam je podosta bitna manifestacija jer je usmjerena na razvoj aktivnosti na otvorenome, i ova manifestacija je još samo jedan od koraka u nizu koje radimo u razvoju jednog sveobuhvatnog turističkog proizvoda – rekla je Međimurec.

Jedan od organizatora je Fitness centar „Advance”, te je tom prilikom Ana-Mary Posavec iz centra istaknula kako će sve aktivnosti Ljeta u Ludbregu biti na otvorenome
– Cilj je potaknuti građane da se aktivno uključe u sve aktivnosti kako bi poboljšali svoju mentalnu snagu i fizičku kondiciju te u konačnici svoje zdravlje – rekla je Posavec te dodala kako će ove godine ponovno imati školu rolanja za najmlađe.

– Imamo dvije grupe, početnici i napredni, te na taj način svi dobivaju kvalitetan sadržaj. Bilo bi dobro da svi koji dolaze imaju vlastite role, štitnike i kacige – rekla je Posavec te nadodala da će se škola rolanja odvijati ponedjeljkom i četvrtkom od 17:30 sati na atletskoj stazi u Ludbregu.

Spomenula je da će se sportske aktivnosti zatim preseliti na Otok mladosti pa će tako svakog utorka u 19:00 sati biti pilates, a srijedom joga. Četvrtak je rezerviran za udrugu Narcisa i njihove sportske aktivnosti.

– Petkom, subotom i nedjeljom je zabavan program. Bit će razni stand up nastupi, predstave, mađioničarski trikovi, rock večeri s raznim bendovima i dj-evi – rekla je Posavec.

Sve dodatne informacije o Aktivnom ljetu u Ludbregu mogu se pronaći na stranicama Turističke zajednice i društvenim mrežama Aktivnog ljeta u Ludbregu gdje će se na tjednoj bazi objavljivati predstojeći program.

Foto – FB Aktivno ljeto u Ludbregu

n.p.bajz/sjever.hr

07.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.