Now Reading:
U Čakovcu u ponedjeljak počinje sanacija zapadnog dijela ulice Zavnoh-a i kružnog raskrižja kod bolnice
Full Article 2 minutes read

U Čakovcu u ponedjeljak počinje sanacija zapadnog dijela ulice Zavnoh-a i kružnog raskrižja kod bolnice

U ponedjeljak, 10. srpnja počinje obnova ulice Zavnoh-a u Čakovcu, u dijelu između kružnih raskrižja kod bolnice i pošte. Planirano trajanje radova je 16 dana, odnosno do 26. srpnja, a procijenjena vrijednost je 94 tisuće eura.

Na navedenom dijelu ulice uklonit će se postojeći dotrajali asfalt s kolnika i pješačke staze te postaviti novi. Na kružnom toku prema Županijskoj bolnici Čakovec izvadit će se granitne kocke, popraviti slivničke rešetke i šahtovi te postaviti novi habajući sloj asfalta. U sklopu radova odradit će se i sanacija usporivača prometa na pješačkim prelazima u Ulici Tome Masaryka prema Hrvatskoj pošti, Autobusnom kolodvoru i Macanovom domu.

Tijekom trajanja radova na snazi će biti privremena regulacija prometa. Za promet će se zatvoriti kružno raskrižje kod bolnice, osim za stanare i djelatnike, dio Ulice Zavnoh-a, neposredno uz kružni tok te dio Ulice Tome Masaryka na dijelu uz Autobusni kolodvor.

Kako bi se osigurao nesmetan autobusni promet u prvoj fazi omogućeno je prometovanje autobusima na dijelu Ulice Tome Masaryka, dok je u drugoj fazi prometovanje autobusa omogućeno na dijelu Ulice Zavnoh-a, a za sav promet zatvara se dio Ulice Tome Masaryka.

Kako bi se smanjile gužve, mole se sudionici prometa koji ne mogu koristiti alternativne pravce, da poštuju postavljenu privremenu regulaciju, kao i za strpljenje i razumijevanje.

foto – arhiva

sjever.hr

06.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.