Now Reading:
Zagrebačka županija: Krenite biciklom na „Put bijele rode” – ruta biciklijade pruža nevjerojatan doživljaj za sva osjetila
Full Article 1 minutes read

Zagrebačka županija: Krenite biciklom na „Put bijele rode” – ruta biciklijade pruža nevjerojatan doživljaj za sva osjetila

Biciklijada “Put bijele rode” koja će se održati u subotu, 8. srpnja spojit će dva sela s najviše roda u Zagrebačkoj županiji – Donju Zdenčinu i Donju Kupčinu.

Ruta biciklijade pruža nevjerojatan doživljaj za sva osjetila.
-Zamislite plavetnilo neba koje se spušta preko zelenih krošnji stabala u savršenoj tišini, okruženo bojama, mirisima i tajnovitosti prirode. To je ono što vas očekuje na ovoj biciklijadi – poručuju iz Turističke zajednice Zagrebačke županije.

Vozit će se prekrasnim predjelima netaknute prirode kroz šumu uz ornitološki rezervat Crne Mlake i rijeku Kupu u pratnji bijelih roda. Cilj biciklijade je na prostoru manifestacije Kupskih večeri, kraj rijeke Kupe, gdje vas očekuje ručak i druženje.

Biciklijada će se održati u subotu, 8. srpnja 2023. s početkom u 10:00 sati. Staza je duga 21 km, bez uspona i ne zahtijeva posebnu fizičku spremnost. Većina staze je makadam, početak i i zadnji dio staze je asfaltiran. Očekivano trajanje vožnje je 2,5 do 3 sata.

sjever.hr/fb- tz zagrebačke županije
05.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.