Now Reading:
SVE JE KRIV ALKOHOL Pijan ušao u krivi stan pa se seksao sa susjedom. Ona je mislila da je u pitanju njezin muž
Full Article 2 minutes read

SVE JE KRIV ALKOHOL Pijan ušao u krivi stan pa se seksao sa susjedom. Ona je mislila da je u pitanju njezin muž

alkohol

Nesvakidašnji slučaj došao je iz Njemačke, gdje se vodila parnica na sudu u gradu Würzburgu, piše 24.sata. Nesretni događaj odvio se u svibnju prošle godine, kada je jedna žena pozvala svog poznanika da nakon noćnog pijančevanja prespava kod nje u stanu, pri čemu mu je ponudila i seks.

Kako piše 24.sata, 48-godišnji Marco otišao je posjetiti svoju 62-godišnju prijateljicu Sandru S. u Würzburg, a prije toga je otišao u provod. Ona mu je poslala SMS: ‘Ključ ti je iznad sandučića, dođi kad poželiš’. On je došao i to s 1,8 promila u krvi, pri čemu je ušao u pogrešan stan, kod susjede.

Bilo je kasno u noći i sva su svjetla bila ugašena i muškarac je na kraju otišao u krevet s drugom ženom, 33-godišnjom susjedom, piše 24. sata

Susjeda je mislila da joj je stigao muž i njih su dvoje spavali zajedno. Grešku su uočili tek kad je muškarac ženu oslovio sa ‘Sandra’. Susjeda je vrisnula upomoć te je dojurio njezin suprug koji je pretukao čovjeka uz pomoć svojih prijatelja.

Slučaj protiv muškarca koji je spavao s krivom ženom obustavljen je na sudu u ponedjeljak i on mora platiti 2400 eura odštete iako je i on žrtva u cijeloj priči jer su ga pretukli suprug žene s kojom je spavao i njegovi prijatelji – piše 24.sata

sjever.hr/24.sata

05.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.