Now Reading:
Kad policija radi „u fušu”: Trojica u Virovitici uzgajala travu, među njima i policajac
Full Article 1 minutes read

Kad policija radi „u fušu”: Trojica u Virovitici uzgajala travu, među njima i policajac

Nakon prikupljenih operativnih saznanja, PU virovitičko-podravska provela je pretrage zbog sumnje na počinjenje kaznenih djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama.

Na temelju naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedene su pretrage obiteljskih domova i drugih prostora kojima se koriste trojica muškaraca na području Virovitice, piše Index.

U provedenim pretragama pronađeno je i oduzeto 15 stabljika marihuane, vrhovi, listovi i ostali dijelovi stabljika marihuane – ukupno oko 1333.4 grama, sjemenke marihuane, bočica ispunjena tamnozelenom tekućinom nalik na ulje konoplje te razna tehnička oprema rasvjetna tijela, ventilatori, drobilice, šatori za indoor-uzgoj i filter za odzračivanje.
Muškarci su uhićeni i nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku. Protiv dvojice muškaraca policija će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Virovitici, dok će protiv trećeg muškarca biti podnesena kaznena prijava po čl. 190. st. 1. Kaznenog zakona.

S obzirom na to da je jedan od osumnjičenih policijski službenik, na temelju rješenja načelnika PU virovitičko-podravske odmah je udaljen iz službe te će protiv njega biti podnijet zahtjev za pokretanje disciplinskog postupka, priopćila je policija.

foto: pu virovitičko-podravska
sjever.hr/index.hr
05.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.