Now Reading:
AL’ SE NALJUTILA! Bijesna vozačica napravila rusvaj kod naplatnih kućica i izvrijeđala zaposlenika – lovila ju policija
Full Article 1 minutes read

AL’ SE NALJUTILA! Bijesna vozačica napravila rusvaj kod naplatnih kućica i izvrijeđala zaposlenika – lovila ju policija

U Donjoj Gredi kod naplatnih kućica Zagreb-istok na autocesti A3, jedna je bijesna vozačica remetila javni red i mir, a sada ju je sustigla i kazna.

Kako je navedeno u presudi, u kolovozu prošle godine revoltirana time što joj je naplatni automat odbio transakciju njene bankovne kartice, vozačica je počela glasno vikati i vrijeđati djelatnika Hrvatskih cesta, a u jednom trenutku je izašla iz vozila.

Kako piše Danica.hr, žena je došla do naplatne kućice u kojoj je bio djelatnik i nekoliko puta udarila nogom u vrata kućice, nakon čega je sjela u automobil i udaljila se u smjeru Zagreba.

Vozačica je stigla na naplatnu postaju Ivanja Reka i vozila se prema Zagrebu. Nakon što je počinila nered, djelatnik HAC-a očito je podigao rampu, kako bi propustio bijesnu vozačicu te odmah pozvao policiju.

Brzo su je u Zagrebu zaustavili i alkotestirali, a morao je puhati u alkometar i zaposlenik HAC-a. Nisu bili pod utjecajem alkohola.

Vozačica, inače 43-godišnjakinja s područja Svetog Ivana Zeline, proglašena je krivom i kažnjena s 93 eura, a mora platiti i 13 eura troškova prekršajnog postupka.

foto: ilustracija
sjever.hr/danica.hr
05.07.2023.

Input your search keywords and press Enter.