Now Reading:
Održana spektakularna Kvizna Večer by Darac: Rekordne 54 ekipe i preko 250 kvizaša
Full Article 2 minutes read

Održana spektakularna Kvizna Večer by Darac: Rekordne 54 ekipe i preko 250 kvizaša

Jučer je u predivnom ambijentu parka Vatroslava Jagića u sklopu Croatia Biergartena održan jedan od najvećih Pub Quiza na sjeveru Hrvatske i definitivno najveći Pub Quiz u Varaždinu – Kvizna Večer by Darac.

Ovaj događaj koji se odvija u sklopu Ljeta u Varaždinu, odnosno Croatia Biergartena privukao je rekordnih 54 ekipa, što je okupilo više od 250 entuzijastičnih kvizaša.

-Ovaj rekordni broj ekipa svjedoči o velikom interesu za kvizovima i natjecateljskom duhu koji živi u našoj zajednici. Ponosni smo što smo mogli organizirati ovako uspješan događaj koji je okupio ljude svih dobnih skupina i pružio im priliku za zabavu i druženje. Atmosfera je bila sjajna, a timski duh i prijateljsko nadmetanje su obilježili ovu nezaboravnu večer – rekao je suorganizator kviza Ivan Čepin.

Kvizna Večer by Darac je postala sinonim za vrhunsku zabavu i natjecanje znanja, a ovaj događaj je još jednom opravdao svoju reputaciju. Ekipe su se okupile iz različitih dijelova Varaždinske županije, ali i drugih županija te su se natjecale u raznolikim kategorijama i pitanjima koja su testirala njihovo opće znanje.

-Naš cilj je bio stvoriti ne samo kvizno natjecanje, već i društveni događaj koji okuplja ljude različitih interesa i dobnih skupina. S ponosom možemo reći da smo to ostvarili, pružajući nezaboravno iskustvo svim sudionicima. Mi i dalje ostajemo posvećeni promicanju znanja, druženju i zabavi te se radujemo budućim događanjima koja će pružiti još više izazova i lijepih trenutaka – zaključio je začetnik kviza Dario Heršak.

md/sjever.hr
08.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.