Now Reading:
VIDEO s treninga Hrvatske nogometne reprezentacije! Poslušajte što su sve vikali Livaji….
Full Article 2 minutes read

VIDEO s treninga Hrvatske nogometne reprezentacije! Poslušajte što su sve vikali Livaji….

Hrvatska nogometna reprezentacija suočava se s ozbiljnim incidentom samo nekoliko dana prije završnice Lige nacija, gdje su naši igrači u potrazi za prvom međunarodnom titulom.

U ponedjeljak se dogodio ružan incident na treningu Hrvatske nogometne reprezentacije u Rijeci. Trening na stadionu Rujevica bio je otvoren za javnost, ali riječki navijači su cijelo vrijeme iskaljivali svoje uvrede na Marka Livaju. Kao odgovor na to, Mateo Kovačić, Vedran Ćorluka i sam Marko Livaja suočili su se s navijačima.

U utorak je Marko Livaja, putem priopćenja koje je prenio Hrvatski nogometni savez (HNS), odlučio napustiti Hrvatsku nogometnu reprezentaciju, poželjevši sreću svojim suigračima u nadolazećem natjecanju.

Nažalost, nakon svega što se dogodilo u protekla 24 sata, osjećam da nisam spreman dati reprezentaciji svoj maksimum i da bih svojim ostankom samo bio smetnja ekipi koja zaslužuje imati mir tijekom priprema za ovo važno natjecanje. Momcima želim svu sreću u Nizozemskoj, da se okite zlatom, za što sigurno imaju kvalitetu i zajedništvo. Zahvaljujem izborniku na razumijevanju, predsjedniku Kustiću i ekipi iz Saveza na podršci te se nadam da će navijači reprezentacije razumjeti ovakav rasplet. Reprezentacija mi uistinu puno znači i nadam se u budućnosti i dalje biti njen član“, izjavio je Marko Livaja, a donosi HNS.

Prenosimo kratak videozapis s treninga održanog u ponedjeljak koji je izazvao cijeli incident.

Upozoravamo da videozapis sadrži neprimjerene riječi!

Foto: arhiva
sjever.hr/hns-cff.hr
07.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.