Now Reading:
STRAVA I UŽAS! Udomljavala djecu iz Ukrajine pa naplaćivala pedofilima da ih dolaze silovati
Full Article 2 minutes read

STRAVA I UŽAS! Udomljavala djecu iz Ukrajine pa naplaćivala pedofilima da ih dolaze silovati

Kako prenose 24 sata užasan skandal potresa Poljsku. Naime, otkrilo se da je udomiteljica spašavala siročad iz ratom razorene Ukrajine, a onda ih seksualno zlostavljala i dopuštala pedofilima da ih siluju.

Otkriveni su i šokantni detalji zlostavljanja. Ukrajinka Svetlana Pljuško redovito je maltretirala djecu, tjerala ih je da stavljaju prljave pelene u usta i jedu bljuvotinu. 53-godišnjakinja je navodno seksualno zlostavljala desetero djece u dobi između 4 i 16 godina, drogirala ih te pozivala lokalne pedofile da ih zlostavljaju u zamjenu za novac.

Držali su je za kosu i silovali, dok je Svetlana stajala na vratima s telefonom u ruci i pratila kad će proći 20 minuta. Ovi ljudi su vjerojatno platili tih 20 minuta – opisao je poljski novinar Piotr Żytnicki iz Gazete Wyborcza, prenosi portal 24 sata.

Dječja psihijatrica rekla je kako su djeca bila jako uplašena dok je razgovarala s njima. Sjedili su s rukama na koljenima, spuštenih glava, bez kontakta očima, dodala je.

Kuću strave i užasa razotkrili su nakon što su pozvali liječnicu jer je jedno od djece imalo želučanih problema.

Pljuško negira sve optužbe koje joj se stavljaju na teret, navodi kako je prije ruske invazije 15 godina vodila dom u Ukrajini i kako nikada nije bilo problema, piše 24 sata.

Suđenje se nastavlja, a njoj prijeti 15 godina zatvora.

www.sjever.hr/www.24sata.hr
02.06.2023.

Input your search keywords and press Enter.