Now Reading:
Žene poduzetnice, imate nedoumica oko nekih poslovnih pitanja? Prijavite se i iskoristite svojih 30 minuta za besplatno individualno savjetovanje!
Full Article 2 minutes read

Žene poduzetnice, imate nedoumica oko nekih poslovnih pitanja? Prijavite se i iskoristite svojih 30 minuta za besplatno individualno savjetovanje!

Stručnjakinje s dugogodišnjim iskustvom u području poslovnog savjetovanja, EU fondova, kreditiranja preko HBOR-a i HAMAG-BICRO-a, računovodstva i financija, Iva Dvorski iz Poslovnog centra Fenix i Konelija Barbir iz tvrtke CoBa Consulting u ponedjeljak, 5. lipnja od 10 do 14 sati, bit će na raspolaganju svim ženama poduzetnicama, kao i onima koje su zainteresirane za poduzetništvo te im dati odgovore na sva njihova pitanja u sklopu Individualnog savjetovanja žena poduzetnica i žena zainteresiranih za poduzetništvo.

Stoga, drage dame, ukoliko ste pokrenule vlastiti posao ili razmišljate o pokretanju istog te ste u nedoumici oko nekih poslovnih pitanja vezanih uz vrstu otvaranja poslovnog subjekta, načine pokretanja poslovanja ili tražite poticaje i najbolje izvore financiranje za svoje poslovanje, informirajte se na besplatnom individualnom savjetovanju u trajanju od 30 minuta.

Neke od tema o kojima će Vas stručnjakinje rado savjetovati su:

  • Planiram pokrenuti vlastiti posao – da li registrirati obrt, d.o.o. ili j.d.o.o.?
  • Mogu li dobiti poticaje prije pokretanja vlastitog posla?
  • Koja me obvezna mjesečna davanja čekaju nakon što otvorim vlastitu tvrtku ili obrt?
  • Poduzetnica sam „početnica“ – koje su moje opcije za dobivanje kredita?
  • Imam već uhodani posao kojeg želim proširiti, ali za potrebna ulaganja nemam dovoljno vlastitih sredstava – koje su najbolje opcije za financiranje daljnjeg rasta mog poslovanja?
  • Mogu li se prijaviti na natječaj za bespovratna sredstva iz EU fondova?

Pronađite odgovore na svoja pitanja kroz poslovno savjetovanje namijenjeno upravo Vašim potrebama! Prijavite se i iskoristite svojih 30 minuta za besplatno individualno poslovno savjetovanje!

Kontakt osobe su Iva Dvorski iz Poslovnog centra Fenix, telefonski broj: 098/179 5583 te Konelija Barbir iz tvrtke CoBa Consulting, telefonski broj: 099/ 830 4812.

www.sjever.hr
31.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.