Now Reading:
Pronalaženje savršenog kroja: vodič kroz muške satove
Full Article 2 minutes read

Pronalaženje savršenog kroja: vodič kroz muške satove

U odabiru savršenog ručnog sata utječu brojni čimbenici: od kroja, funkcija, marki i stilova. Poprilično je to težak zadatak, ali ovaj će članak taj posao učiniti itekako jednostavnijim!

Na što treba paziti pri odabiru sata?

Ono što je važno kod svakog ručnog sata, osim da se u njega možete pouzdati, jest to da ga karakterizira bezvremenski dizajn, no s malim osobnim “štihom” kako bi ipak odgovarao uz vaš karakter.

Treba uzeti u obzir tip sata koji vam je potreban. Hoće li to biti sportski model, možda elegantan ili pak ronilački, odnosno pilotski sat? Svi ručni satovi se po konceptu međusobno razlikuju i svaki od njih ima posebnu namjenu. Prije same kupovine, razmislite u kojim situacijama biste nosili novi sat.

Razmislite koji brand sata želite imati u vašoj kolekciji. Bilo to neko zvučno i poznato ime iz svijeta satova ili ne, znajte da velika imena uglavnom imaju satove po nešto višoj cijeni, dok oni manji i manje poznati brandovi uglavnom pružaju mnogo više za dati novac.

Prije same kupovine, potrudite se saznati što više informacija o tom satu i po mogućnosti se posavjetujte s nekim tko se razumije u satove.

U potrazi ste za svojim prvim satom?

Bilo da težite prema proširenju svoje kolekcije satova ili ste u potrazi za svojim prvim satom, pravo mjesto za vas je Ecipele, mjesto na kojem smo sigurni da će svako od vas moći među njima pronaći svog favorita. Najbolja ponuda muških satova na na Ecipele.hr.

ECIPELE – OTVORENI ZA VELIKI IZBOR

Ecipele vodeća je tvrtka na tržištu internetskih trgovina, koja je specijalizirana za prodaju obuće i dodataka najpoznatijih proizvođača i dizajnera. U njihovoj online trgovini možete pronaći više od 450 brendova i 50 000 modela obuća,torbi i modnih dodataka. Neki od brendova su: Guess, Tommy Hilfiger, Calvin Klein, Ecco, Clarks, Geox i itd.

Osim već spomenute raznovrsne ponude ručnih satova, još je raznovrsnija ponuda obuće. Iz asortimana tako izdvajamo i široku ponudu Adidas proizvoda – dizajnirane da vam bude udobno!

sjever.hr 31.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.