Now Reading:
Vraćaju se Murski patuljci! Donosimo program najveselijeg kazališta
Full Article 1 minutes read

Vraćaju se Murski patuljci! Donosimo program najveselijeg kazališta

U Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću održat će se drugi po redu Festival dječjih amaterskih kazališta „Murski patuljci“.

Nakon prošlogodišnje četiri kazališne skupine, ove će ih godine nastupiti pet, a ulaz na sve predstave je slobodan! Termini su premješteni u tjedan, pa su predstave od srijede u 17.00 sati, do petka u istom terminu, kako bi i školarci i vrtićke skupine mogli pogledati kazališne predstave.

Tako u srijedu s predstavom “Tri stabla”, redatelja Ivana Goričanca, nastupa Malo kazalište Mursko Središće. U Četvrtak dolazi Bjelovarsko kazalište – skupina Tini Bjelokaz s predstavom Ježeva kućica, redateljice Maja Margareta Fabičević.

U petak su na rasporedu čak tri predstave. Najprije u 9 sati s predstavom redatelja Dejana Buvača “DVIJE ČAJNE ŽLICE PRAŠINE” gostuje Dječje gradsko kazalište Čakovec, dok je u 10:30 sati na rasporedu predstava “Maslovačka haljina”, redatelja Tajana Višnić i Marinko Pintarić, a izvodi kazalište Kreativna udruga Bundaš.

U 17 sati, zadnjeg dana “Murskih patuljaka”, na rasporedu je predstava “Posljednja pahulja”, redatelja Davora Dokleja u izvedbi Dramskog studija Dada Kazališne družine Pinklec.

Ponavljamo, ulaz na sve predstave je besplatan!

Foto: mursko-sredisce.hr
sjever.hr/mursko-sredisce.hr
27.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.