Now Reading:
Vraćaju se Murski patuljci! Donosimo program najveselijeg kazališta
Full Article 1 minutes read

Vraćaju se Murski patuljci! Donosimo program najveselijeg kazališta

U Centru za kulturu „Rudar“ u Murskom Središću održat će se drugi po redu Festival dječjih amaterskih kazališta „Murski patuljci“.

Nakon prošlogodišnje četiri kazališne skupine, ove će ih godine nastupiti pet, a ulaz na sve predstave je slobodan! Termini su premješteni u tjedan, pa su predstave od srijede u 17.00 sati, do petka u istom terminu, kako bi i školarci i vrtićke skupine mogli pogledati kazališne predstave.

Tako u srijedu s predstavom “Tri stabla”, redatelja Ivana Goričanca, nastupa Malo kazalište Mursko Središće. U Četvrtak dolazi Bjelovarsko kazalište – skupina Tini Bjelokaz s predstavom Ježeva kućica, redateljice Maja Margareta Fabičević.

U petak su na rasporedu čak tri predstave. Najprije u 9 sati s predstavom redatelja Dejana Buvača “DVIJE ČAJNE ŽLICE PRAŠINE” gostuje Dječje gradsko kazalište Čakovec, dok je u 10:30 sati na rasporedu predstava “Maslovačka haljina”, redatelja Tajana Višnić i Marinko Pintarić, a izvodi kazalište Kreativna udruga Bundaš.

U 17 sati, zadnjeg dana “Murskih patuljaka”, na rasporedu je predstava “Posljednja pahulja”, redatelja Davora Dokleja u izvedbi Dramskog studija Dada Kazališne družine Pinklec.

Ponavljamo, ulaz na sve predstave je besplatan!

Foto: mursko-sredisce.hr
sjever.hr/mursko-sredisce.hr
27.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.