Now Reading:
USKORO POČINJU RADOVI NA JEDNOM OD NAJPROMETNIJIH MJESTA U VARAŽDINU! Vozači, naoružajte se strpljenjem
Full Article 2 minutes read

USKORO POČINJU RADOVI NA JEDNOM OD NAJPROMETNIJIH MJESTA U VARAŽDINU! Vozači, naoružajte se strpljenjem

Od ponedjeljka 5. lipnja 2023. godine na jednom od najprometnijih mjesta u Varaždinu, nadvožnjaku iznad pruge u Gospodarskoj ulici, počet će radovi na sanaciji i otklanjanju uočenih nedostataka.

Radovi bi trebali trajati pet dana, a vozači i svi drugi sudionici u prometu unaprijed se pozivaju na opreznost i poštivanje prometne regulacije.

Podsjetimo, u razdoblju ožujak-lipanj 2019. godine, obavljeni su opsežni radovi na sanaciji nadvožnjaka u Gospodarskoj ulici. Tada je izvedena statička sanacija nadvožnjaka, a ujedno je obnovljena konstrukcija prometnice uključivo pješačko-biciklističke staze.

Dana 09.05.2023. godine, izvršen je pregled nadvožnjaka od strane projektanta i nadzornog inženjera, te je na sjevernoj i južnoj strani nadvožnjaka uočena pojava izbočenja asfaltne površine na desetak pozicija.

Izbočenja su visine do 5 cm. Obzirom na činjenicu da temeljem Ugovora jamstveni rok traje do 30.10.2024. godine, zatraženo je od izvoditelja radova da dostavi prijedlog sanacije, kao i termin u kojem će izvesti radove sanacije.

Grad Varaždin je zaprimio od izvoditelja radova informaciju da će otklanjanje nedostataka izvršiti lokalnom sanacijom lijevanog asfalta na mjestima uočenih oštećenja. Pri tome će se otvoriti oštećena mjesta u što minimalnijem obimu, izvršiti provjera podloge, izvući eventualno zarobljena vlaga i izvesti ponovno vraćanje lijevanog asfalta na mjestu oštećenja.

sjever.hr
27.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.