Now Reading:
Župan Kolar uputio čestitku svim maturanticama i maturantima! Diljem Krapinsko-zagorske županije obilježavaju kraj svog srednjškolskog obrazovanja
Full Article 40 second read

Župan Kolar uputio čestitku svim maturanticama i maturantima! Diljem Krapinsko-zagorske županije obilježavaju kraj svog srednjškolskog obrazovanja

Među maturantima i maturanticama koji diljem Hrvatske obilježavaju završetak srednjoškolskog obrazovanja je i njih više od 1.100 s područja Krapinsko-zagorske županije.

Svim maturantima iz Gimnazije Antuna Gustava Matoša Zabok, Srednje škole Bedekovčina, Srednje škole Konjščina, Srednje škole Krapina, Srednje škole Pregrada, Srednje škole Oroslavje, Srednje škole Zabok, Srednje škole Zlatar i Škole za umjetnost, dizajn, grafiku i odjeću Zabok te maturantima s područja Krapinsko-zagorske županije, koji se školuju izvan područja županije je kraj srednjoškolskog obrazovanja čestitao župan Krapinsko-zagorske županije Željko Kolar.

-Čestitam svim maturanticama i maturantima. Želim vam sretan i veseo kraj srednjoškolskog obrazovanja, da se dobro zabavite, no da se ujutro sjećate svega što vam je bilo lijepo i u čemu ste uživali – poručio je župan Kolar.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.