Now Reading:
Župan Koren obišao radove na energetskoj obnovi zgrade Doma zdravlja u Virju
Full Article 2 minutes read

Župan Koren obišao radove na energetskoj obnovi zgrade Doma zdravlja u Virju

Nakon što je početkom godine u Virju ugrađen lift i obnovljen prostor u kojem su smještene ordinacije obiteljske i dentalne medicine koje djeluju u sklopu Doma zdravlja Koprivničko – križevačke županije, krenulo se i energetsku obnovu vanjske ovojnice zgrade. Riječ je o projektu vrijednom 45 tisuća eura, a koji će se realizirati sredstvima županijskog Doma zdravlja i Općine Virje.

Radove su jučer obišli koprivničko – križevački župan Darko Koren i načelnik Općine Virje Mirko Perok koji su izrazili zadovoljstvo dinamikom izvođenja i kvalitete radova te dodali kako će projekt posebno u ovo vrijeme poskupljenja energenata, doprinijeti energetskim uštedama i daljnjem podizanju kvalitete rada i uvjeta za pacijente i djelatnike koji koriste prostore. Dodajmo kako je u prijašnjim zahvatima zajedničkim sredstvima Županije i Općine obnovljeno krovište i stolarija na zgradi Doma zdravlja.

Župan i načelnik su potom posjetili i Turističku zajednicu područja Središnja Podravina gdje ih je dočekao direktor Nikola Cik koji je predstavio rad TZ-a i planirane aktivnosti te se osvrnuo na nedavno završenu manifestaciju Virovska prkačijada koja se održala po osmi puta i iznova oduševila brojne posjetitelje i goste koji su tri dana boravili u Virju.

www.sjever.hr
25.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.