Now Reading:
Novo uspješno predavanje u Varaždinskim Toplicama: građani od financijskih stručnjaka doznali kako će inflacija utjecati na njihovu imovinu
Full Article 2 minutes read

Novo uspješno predavanje u Varaždinskim Toplicama: građani od financijskih stručnjaka doznali kako će inflacija utjecati na njihovu imovinu

U organizaciji Grada Varaždinskih Toplica i edukacijske platforme ValoreSchool u srijedu je u Varaždinskim Toplicama održana nova, uspješna edukacija pod nazivom „Naša imovina na raskrižju”. Građani Varaždinskih Toplica tako su od financijskih stručnjaka doznali što mogu očekivati od inflacije i sveopćih poskupljenja te kako će to utjecati na njihovu imovinu.

Naime, nakon dvije uspješne edukacije u srijedu je održana i treća. Riječ je o nizu besplatnih predavanja koje Grad organizira u suradnji s edukacijskom platformom ValoreSchool s ciljem odgovora na rastuće promjene u svijetu, ali i kako bi građani stekli nova znanja i iskustva.

Iz prve ruke, odnosno od financijskih stručnjaka iz tima Valores okupljeni su doznali kako što kvalitetnije upravljati svojim financijama, pametno investirati svoj novac, kako inflacija utječe na njihovu imovinu i ulaganja te trebaju li strahovati od ekonomske recesije.

Iris Addaline, stručnjakinja u području financija i plemenitih metala objasnila je kako je ova tema izuzetno bitna budući da imovina građana doista jest na raskrižju.

-Govorili smo o uzroku inflacije i njenim posljedicama na našu imovinu jer je bitno sačuvati ju. Građanima smo također predstavili i rješenja, ali i koja su područja profitabilna za investicije sve do 2030. godine – rekla je Addaline.

Peter Kopinšek, financijski savjetnik tima Valores naglasio je kako su zainteresiranim građanima dali svoje stručne uvide u budućnost financijskog svijeta.

-Zadnjih godinu dana suočeni smo sa sveopćim rastom cijena pa smo građanima predstavili kako mi gledamo na taj aspekt rasta cijena – kazao je Kopinšek.

www.sjever.hr
25.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.