Now Reading:
Novo uspješno predavanje u Varaždinskim Toplicama: građani od financijskih stručnjaka doznali kako će inflacija utjecati na njihovu imovinu
Full Article 2 minutes read

Novo uspješno predavanje u Varaždinskim Toplicama: građani od financijskih stručnjaka doznali kako će inflacija utjecati na njihovu imovinu

U organizaciji Grada Varaždinskih Toplica i edukacijske platforme ValoreSchool u srijedu je u Varaždinskim Toplicama održana nova, uspješna edukacija pod nazivom „Naša imovina na raskrižju”. Građani Varaždinskih Toplica tako su od financijskih stručnjaka doznali što mogu očekivati od inflacije i sveopćih poskupljenja te kako će to utjecati na njihovu imovinu.

Naime, nakon dvije uspješne edukacije u srijedu je održana i treća. Riječ je o nizu besplatnih predavanja koje Grad organizira u suradnji s edukacijskom platformom ValoreSchool s ciljem odgovora na rastuće promjene u svijetu, ali i kako bi građani stekli nova znanja i iskustva.

Iz prve ruke, odnosno od financijskih stručnjaka iz tima Valores okupljeni su doznali kako što kvalitetnije upravljati svojim financijama, pametno investirati svoj novac, kako inflacija utječe na njihovu imovinu i ulaganja te trebaju li strahovati od ekonomske recesije.

Iris Addaline, stručnjakinja u području financija i plemenitih metala objasnila je kako je ova tema izuzetno bitna budući da imovina građana doista jest na raskrižju.

-Govorili smo o uzroku inflacije i njenim posljedicama na našu imovinu jer je bitno sačuvati ju. Građanima smo također predstavili i rješenja, ali i koja su područja profitabilna za investicije sve do 2030. godine – rekla je Addaline.

Peter Kopinšek, financijski savjetnik tima Valores naglasio je kako su zainteresiranim građanima dali svoje stručne uvide u budućnost financijskog svijeta.

-Zadnjih godinu dana suočeni smo sa sveopćim rastom cijena pa smo građanima predstavili kako mi gledamo na taj aspekt rasta cijena – kazao je Kopinšek.

www.sjever.hr
25.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.