Now Reading:
FOTO 19. Olimpijski festival dječjih vrtića Međimurske županije okupio 500-tinjak mališana
Full Article 2 minutes read

FOTO 19. Olimpijski festival dječjih vrtića Međimurske županije okupio 500-tinjak mališana

Na čakovečkom stadionu SRC-a Mladost održan je 19. Olimpijski festival dječjih vrtića Međimurske županije. Svoje sportske vještine, ali i “fair play” pokazalo je 500-tinjak mališana iz 12 međimurskih vrtića. U pratnji svojih odgojitelja te uz bodrednje obitelji i prijatelja na tribinama djeca su snage odmjerila u nogometu, atletskim disciplinama i rukometu.

Tom prigodom učili su o timskom radu, prijateljstvu, razumijevanju različitosti, nenasilju i zdravom načinu života, kao glavnim odlikama i porukama Hrvatskog olimpijskog odbora.

Program je već tradicionalno krenuo svečanim defileom svih sudionika vrtićke olimpijade, njihovih odgajatelja i voditelja, a po jedan predstavnik svakog vrtića imao je čast nositi olimpijski plamen. Sportski dan u Čakovcu mogao je krenuti podizanjem olimpijske zastave, koju su nosili prošlogodišnji pobjednici iz Dječjeg vrtića Cipelica – Pia Kraljić, Sven Lacković, Jakov Pandurović, Grga Ratajec, Lana Božić, Lora Korotaj, Jakov Vinko i Lukas Fodor.

Sve njih na samom početku pozdravili su domaćin Mato Kljajić, predsjednik Zajednice sportskih udruga i saveza Međimurske županije te gradonačelnica Čakovca Ljerka Cividini i Nives Kolarić Strah, pročelnica Upravnog odjela za obrazovanje, kulturu i sport Međimurske županije, ponosni na sportsko Međimurje i mališane koji su uživali u aktivnostima i druženju.

www.sjever.hr
24.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.