Now Reading:
Donosimo program obilježavanja Dana državnosti u Đurmancu!
Full Article 2 minutes read

Donosimo program obilježavanja Dana državnosti u Đurmancu!

Paljenjem svijeća kod spomenika Željku Paviću – Kalcu u subotu će započeti trodnevni programa obilježavanja Dana državnosti u Općini Đurmanec. Podsjećamo Željko Pavić rodom je iz Lukovčaka, prvi je poginuli branitelj iz Krapinsko – zagorske županije koji je život izgubio 1991. godine u Erdutu.

Istog dana započinju i trodnevna događanja u šatoru kod Osnovne škole. Prvu večer na rasporedu je nastup “River banda” te grupe “Vigor”. U nedjelju u šatoru nastupaju “Ljubavnici” i “Profil”. Zadnju večer, odnosno u ponedjeljak, slijedi nastup “Šarmera” te Miroslava Škore.

Uz koncerte i druženje u šatoru, u subotu je na rasporedu i memorijalni turnir u malom nogometu na igralištu kod osnovne škole u spomen na Željka Pavića, a u nedjelju ispred osnovne škole od 15 do 17 sati održat će se radionice za djecu.

-Pozivamo sve mještane, ali i goste, da dođu u Đuramanec jer trodnedvni program nudi ponešto za svakoga. Ujedno koristim ovu priliku da u svoje osobno te uime predsjednice Općinskog vijeća Ivančice Hrček, u ime vijećnika, kao i djelatnika JUO Općine Đurmanec, svim mještankama i mještanima čestitam Dan državnosti – poručio je načelnik Općine Đurmanec Damir Belošević.

sjever.hr
24.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.