Now Reading:
Donosimo program obilježavanja Dana državnosti u Đurmancu!
Full Article 2 minutes read

Donosimo program obilježavanja Dana državnosti u Đurmancu!

Paljenjem svijeća kod spomenika Željku Paviću – Kalcu u subotu će započeti trodnevni programa obilježavanja Dana državnosti u Općini Đurmanec. Podsjećamo Željko Pavić rodom je iz Lukovčaka, prvi je poginuli branitelj iz Krapinsko – zagorske županije koji je život izgubio 1991. godine u Erdutu.

Istog dana započinju i trodnevna događanja u šatoru kod Osnovne škole. Prvu večer na rasporedu je nastup “River banda” te grupe “Vigor”. U nedjelju u šatoru nastupaju “Ljubavnici” i “Profil”. Zadnju večer, odnosno u ponedjeljak, slijedi nastup “Šarmera” te Miroslava Škore.

Uz koncerte i druženje u šatoru, u subotu je na rasporedu i memorijalni turnir u malom nogometu na igralištu kod osnovne škole u spomen na Željka Pavića, a u nedjelju ispred osnovne škole od 15 do 17 sati održat će se radionice za djecu.

-Pozivamo sve mještane, ali i goste, da dođu u Đuramanec jer trodnedvni program nudi ponešto za svakoga. Ujedno koristim ovu priliku da u svoje osobno te uime predsjednice Općinskog vijeća Ivančice Hrček, u ime vijećnika, kao i djelatnika JUO Općine Đurmanec, svim mještankama i mještanima čestitam Dan državnosti – poručio je načelnik Općine Đurmanec Damir Belošević.

sjever.hr
24.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.