Now Reading:
NOVI INCIDENT: Učenik i njegov otac izazvali kaos u školi – na nastavu zbog straha došlo samo dvoje od 18 učenika
Full Article 1 minutes read

NOVI INCIDENT: Učenik i njegov otac izazvali kaos u školi – na nastavu zbog straha došlo samo dvoje od 18 učenika

Gotovo cijeli razred jučer nije došao na nastavu u Osnovnu školu Tone Peruška u Puli zbog, kako neslužbeno doznaje Glas Istre, problematičnog ponašanja jednog učenika. Riječ je, naime, o jednom trećem razredu koji pohađa 18 učenika, od kojih se u ponedjeljak na nastavi pojavilo tek dvoje.

Jučerašnjem nedolasku na nastavu prethodio je događaj koji se odvio u četvrtak u razrednoj učionici, koji je, prema riječima ravnatelja škole Kristijana Cinkopana, bio “kap koja je prelila čašu” te je slučaj prijavljen nadležnim institucijama.

Učenik tog razreda navodno je ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu te se nakon svega učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima pa je slučaj prijavljen policiji.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač potvrdila je da je u četvrtak u prijepodnevnim satima, oko 11.30 sati, došlo do incidenta u školi, radi čega je protiv jednog roditelja, a kako neslužbeno doznajemo, riječ je o ocu od ranije problematičnog dječaka, podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, piše Glas Istre.

www.sjever.hr/www.glasistre.hr
23.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.