Now Reading:
NOVI INCIDENT: Učenik i njegov otac izazvali kaos u školi – na nastavu zbog straha došlo samo dvoje od 18 učenika
Full Article 1 minutes read

NOVI INCIDENT: Učenik i njegov otac izazvali kaos u školi – na nastavu zbog straha došlo samo dvoje od 18 učenika

Gotovo cijeli razred jučer nije došao na nastavu u Osnovnu školu Tone Peruška u Puli zbog, kako neslužbeno doznaje Glas Istre, problematičnog ponašanja jednog učenika. Riječ je, naime, o jednom trećem razredu koji pohađa 18 učenika, od kojih se u ponedjeljak na nastavi pojavilo tek dvoje.

Jučerašnjem nedolasku na nastavu prethodio je događaj koji se odvio u četvrtak u razrednoj učionici, koji je, prema riječima ravnatelja škole Kristijana Cinkopana, bio “kap koja je prelila čašu” te je slučaj prijavljen nadležnim institucijama.

Učenik tog razreda navodno je ozlijedio učiteljicu i uništio dio školskog inventara, nakon čega je otac djeteta pozvan da dođe po njega u školu te se nakon svega učiteljici unosio u lice i vikao pred ostalim učenicima pa je slučaj prijavljen policiji.

Glasnogovornica Policijske uprave istarske Suzana Sokač potvrdila je da je u četvrtak u prijepodnevnim satima, oko 11.30 sati, došlo do incidenta u školi, radi čega je protiv jednog roditelja, a kako neslužbeno doznajemo, riječ je o ocu od ranije problematičnog dječaka, podnijet optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, piše Glas Istre.

www.sjever.hr/www.glasistre.hr
23.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.