Now Reading:
KAKVA TUGA Pomagao pačićima da prijeđu cestu, pa poginuo – sve su vidjela i njegova djeca
Full Article 2 minutes read

KAKVA TUGA Pomagao pačićima da prijeđu cestu, pa poginuo – sve su vidjela i njegova djeca

Casey Rivara (41) iz Kalifornije poginuo je u naletu auto dok je pomagao patkama da prođu preko prometne kalifornijske autoceste. Do ove strašne tragedije došlo je u petak navečer u Rocklinu u Kaliforniji kada je na nesretnog muškarca automobilom naletjela 17-godišnja vozačica i usmrtila ga dok su sve promatrala njegova djeca iz auta kojeg je parkirao pokraj ceste, prenose 24sata.

William Wimsatt (12) snimio je trenutak kada je vozač pomogao životinjama da sigurno pređu preko ceste te riskirao svoj život. Kaže kako su mu svi pljeskali, a muškarac je jedini koji je stao i htio pomoći.

Summer Peterson tvrdi da su i njezina djeca svjedočila događaju.

-Govorili su “oh, to je tako slatko. To je jako lijepo od njega”, a onda ga je iznenada udario auto – rekla je za CBS 13.

Iz policije su priopćili kako je vozač poginuo na mjestu nesreće te da je na teren izašla ekipa nesreće, a još je uvijek u tijeku istraga.

Peterson je napravila privremeni spomenik na mjestu nesreće, s mještanima koji ostavljaju cvijeće, a njezin sin donio je gumene patke u znak počasti muškarčevom posljednjem činu dobrote.

www.sjever.hr / 24sata.hr
23.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.