Now Reading:
Humanitarna akcija “Katruže za Katružu” od srijede diljem županije: Uključite se i vi, neka cijelo Međimurje miriše na katruže!
Full Article 50 second read

Humanitarna akcija “Katruže za Katružu” od srijede diljem županije: Uključite se i vi, neka cijelo Međimurje miriše na katruže!

katruža

Međimurska zaklada solidarnosti “Katruža” u sklopu Proljeća za Katružu i ove godine tradicionalno organizira akciju “Katruže za Katružu”.

Akcija će započeti u srijedu, 24. svibnja u Svetoj Mariji na tržnici gdje će članice Društva žena Sveta Marija prikupljati donacije za katruže i katružine suvenire i to od 8 do 11 sati. Akcija se nastavlja u subotu, 27. svibnja u Prelogu, Murskom Središću, Belici, Donjem Vidovcu i Nedelišću.

– O mjestima i vremenu akcije na vrijeme ćemo poslati obavijest – poručuju iz Zaklade te pozivaju sve koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone te ga mogu donijeti na štandove gdje se vrši prodaja.

– Pokažite svoju humanost i pomognite onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije. Neka cijelo Međimurje miriše na katruže – dodaju iz Zaklade.

www.sjever.hr
23.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.