Now Reading:
NAJAVLJUJEMO Ovog petka u Novom Marofu 19. Olimpijski festival dječjih vrtića
Full Article 1 minutes read

NAJAVLJUJEMO Ovog petka u Novom Marofu 19. Olimpijski festival dječjih vrtića

Zajednica športskih udruga grada Novog Marofa, u suradnji s Dječjim vrtićem Novi Marof, ove godine organizira 19. Olimpijski festival dječjih vrtića.

Sportska natjecanja i promicanje duha olimpizma održat će se u petak, 26. svibnja na igralištu NK Novi Marof s početkom u 16,00 sati. Uz mališane Dječjeg vrtića Novi Marof, svoje sudjelovanje na olimpijadi potvrdili su dječji vrtići „ Bambi“ i „Sretna djeca“ iz Novog Marofa, „Tratinčica“ iz Varaždinskih Toplica, „Vlakić“ iz Martijanca, „Potočić“ iz Jalžabeta, „Leptirić“ iz Ljubeščice i „Pčelica“ iz Zagreba.

Polaznici dječjih vrtića i sudionici olimpijade natjecat će se u trčanju na 60 metara, trčanju štafete 4 x 20 metara, skoku u dalj, bacanju loptice te u nogometu. U sportskom natjecanju sudjelovat će i odgojiteljice iz svih vrtića u disciplini koju će odrediti Dječji vrtić Novi Marof.

Za najbolje pojedince i ekipe osigurane su medalje, pehari i plakete. Uz Hrvatski olimpijski odbor, Zajednicu športskih udruga i Grad Novi Marof, glavni pokrovitelji ove hvalevrijedne sportske priredbe su novomarofske tvrtke Knauf insulation d.o.o. i Comet d.o.o.

sjever.hr
22.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.