Now Reading:
Strava kod Vrbovca: Dvojica nasilnika premlatila i otela 23-godišnjaka – odveli ga u šumu i prijetili mu smrću
Full Article 2 minutes read

Strava kod Vrbovca: Dvojica nasilnika premlatila i otela 23-godišnjaka – odveli ga u šumu i prijetili mu smrću

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad dvojicom muškaraca starosti 32 i 26 godina zbog sumnje da su zajedno počinili kaznena djela „Protupravno oduzimanje slobode“ i „Teška tjelesna ozljeda“ u pokušaju dok se sumnja da je 32-godišnjak sam počinio i jedno kazneno djelo „Prijetnja“.

Sumnja se da su 16. svibnja oko 21.30 sati u Vrbovečkoj Dubravi došli do automobila u kojem je sjedio njihov 23-godišnji poznanik. Nakon toga je 32-godišnjak tjelesnom snagom izvukao 23-godišnjaka iz automobila te su ga potom dok je ležao na tlu više puta rukama i nogama udarili po tijelu.

Od namjere nasilnog ponašanja tada nisu odustali već su oštećenog silom ugurali u svoje vozilo, kojim je upravljao 26-godišnjak dok je 32-godišnjak u stražnjem dijelu vozila nastavio šakama udarati 23-godišnjaka. Zatim su se odvezli do šume u blizini Dragičevca, silom ga izvukli iz vozila i nastavili udarati rukama i nogama.

Nasilje se niti tada nije prekinulo već su oštećenog pritisnuli uz stablo, da bi ga potom 32-godišnjak počeo gušiti te mu verbalno prijetiti da će ga usmrtiti. Nakon izrečene prijetnje, sumnja se, 23-godišnaka su ponovo silom ugurali u svoje vozilo, odvezli ga na područje Grabika i na ulici izbacili iz svog vozila.

Po provedenom kriminalističkom istraživanju osumnjičeni su predani pritvorskom nadzorniku dok je posebno izvješće dostavljeno nadležnom državnom odvjetništvu.

Foto: ilustracija
sjever.hr
21.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.