Now Reading:
Prava drama na benzinskoj, potukle se tri žene! “Ku*vo, pi*ko, zagorčat ću ti život!”
Full Article 2 minutes read

Prava drama na benzinskoj, potukle se tri žene! “Ku*vo, pi*ko, zagorčat ću ti život!”

Tri žene počupale su se na benzinskoj postaji zbog gužve i parkiranja te su sve tri završile s policijskim prijavama.

Ivanka (33) iz Svetog Ivana Zeline, Melita (25) i Alenka (56) iz Sesveta proglašene su krivima i osuđene zbog tučnjave i remećenja javnog reda i mira na Ininoj benzinskoj u Dankovečkoj ulici 2 u zagrebačkoj Dubravi, piše Danica.hr, a prenosi Jutarnji.

-Trećeokrivljena Alenka nalazila kao vozačica u osobnom automobilu parkiranom ispred ulaza u trgovinu benzinske ostaje te je počela stiskati sirenu više desetaka puta na taj način signalizirajući prvookrivljenoj vozačici Ivanki, koja je bila u vozilu ispred nje, da se makne. Potom je počela vikati na sav glas: Makni se! Na to je Ivanka izašla iz vozila, prišla vozilu Alenke, otvorila vozačeva vrata i naglo ih zatvorila vičući na sav glas: Šta trubiš, pričekaj malo – stoji u presudi.

Nakon toga u presudi piše da su Alenka i njezina kći, drugookrivljena Melita (25), prišle Ivani te je počele vrijeđati vičući na nju.

-Melita je vikala riječima: Kurvo, pi*ko, zagorčat ću ti život! Alenka je vikala riječima: Jesi normalna, šta se ne makneš! Tada je Ivanka odgurnula Alenku od sebe, na što joj je prišla Melita primivši ju za lijevo rame, potrgavši joj jaknu i sunčane naočale. Na to ju je Ivanka udarila rukom u kojoj je držala mobitel u lijevu stranu glave, predio sljepoočnice. Pritom su se nastavile međusobno naguravati vičući razne pogrdne riječi, a daljnji sukob spriječili su djelatnik benzinske postaje Damir i kupac Marko – navodi sutkinja u presudi.

Sve tri su priznale sve što joj se stavljalo na teret. Ivanka je rekla kako je čekala u automobilu trudnu prijateljicu koja je skočila u dućan na benzinskoj te se zadržala zbog gužve. Alenka i Melita priznale su da im se žurilo te su tražile od Ivanke da se odmah makne.

Niti jedna od njih nije prekršajno osuđivana te su obećale da će se ubuduće kloniti takvih situacija. Sutkinja ih je kaznila novčanim kaznama od 40 eura. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti – piše Danica.hr, a prenosi Jutarnji.

Foto: ilustracija
sjever.hr/jutarnji.hr/danica.hr
21.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.