Now Reading:
Održana 14. izložba vina podravskog kraja! Šampion izložbe je vino Chardonnay vinarije Matočec
Full Article 1 minutes read

Održana 14. izložba vina podravskog kraja! Šampion izložbe je vino Chardonnay vinarije Matočec

U organizaciji Udruge vinogradara i voćara koprivničkog kraja „Fran Galović“, a pod pokroviteljstvom Grada Koprivnice, jučer je u Starigradu održana 14. izložba vina podravskog kraja kojoj je prisustvovao župan Darko Koren.

Šampion izložbe je vino Chardonnay vinarije Matočec, najbolji vinogradar hobista je Mario Habijanec, najbolje ocijenjeno vino člana Udruge je Traminac Slavka Lakuša, dok je titulu gradonačelnikovog vina ponio Rajnski rizling Dalibora Jagića.

Župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren i gradonačelnik Koprivnice Mišel Jakšić uputili su čestitke organizatorima izložbe koji su prikupili velik broj izložbenih vina, kao i svima koji su se natjecali i postigli pohvalne rezultate.

-Lijepo je znati da su ocijene izložbenih vina sve veće i bolje, ali da iz godine u godinu naši vinari postižu sve bolje rezultate na brojnim vinskim natjecanjima diljem „lijepe naše“. Bez vašeg rada, truda i odricanja svega toga ne bi bilo te vam svima zbog toga čestitam. Grad će i dalje biti uz vas kako bi u budućnosti svi zajedno rasli i razvijali se uz vinarske manifestacije – rekao je gradonačelnik Jakšić.

Foto: koprivnica.hr
sjever.hr/koprivnica.hr
21.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.