Now Reading:
“Zašto mi se cesta ljulja…” Nevjerojatno s koliko je promila vozio biciklist u Strmcu Podravskom!
Full Article 2 minutes read

“Zašto mi se cesta ljulja…” Nevjerojatno s koliko je promila vozio biciklist u Strmcu Podravskom!

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske u protekla su 24 sata imali posla s jako pijanim vozačima.

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske zaustavili su u srijedu u 20 sati, u ulici Braće Radić u Strmcu Podravskom, 37-godišnjeg vozača bicikla.

Tom je prilikom utvrđeno da 37-godišnjak upravlja biciklom u teško pijanom stanju. Alkotestiranjem je kod istog očitana koncentracija alkohola od čak 4.07 promila!

Nakon postupanja biciklist je isključen iz prometa, a za počinjeni prekršaj izdan mu je obavezni prekršajni nalog kojim mu je izrečena novčana kazna.

Posla za policiju je bilo i u tihim satima u noći s četvrtka na petak!

Policijski službenici Policijske uprave varaždinske zaustavili su u petak u 2.50 sati u Koprivničkoj ulici u Šemovcu, osobno vozilo kojim je pod utjecajem alkohola od 2.68 promila upravljao 49-godišnjak. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, isti je priveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do otrježnjenja.

Za počinjeni prekršaj prijeti mu novčana kazna u iznosu do 2 650 eura, kazna zatvora u trajanju do 60 dana, zaštitna mjera zabrana upravljanja motornim vozilima B kategorije u trajanju do 12 mjeseci, a po pravomoćnosti odluke o prekršaju i određivanje 6 negativnih prekršajnih bodova.

Foto: ilustracija
sjever.hr
19.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.