Now Reading:
Učenika koji ima zdravstvenih problema školski kolege namamili da se skine gol pa sliku objavili na Facebooku – otac sumnja da je škola pokušala sve zataškati
Full Article 2 minutes read

Učenika koji ima zdravstvenih problema školski kolege namamili da se skine gol pa sliku objavili na Facebooku – otac sumnja da je škola pokušala sve zataškati

Otac učenika jedne osnovne škole u istočnom dijelu Zagreba ispričao je za Jutarnji list kako su školski kolege njegovog sina slikali golog i fotografiju objavili na Facebooku.

Naime, kako je otac ispričao, njegovom sinu koji ide u osmi razred rekli su da će mu ako se skine gol, kupiti pecivo i, s obzirom na to da je dijete koje je bolesno, on je to učinio i oni su mu objavili fotografiju.

Kako piše Jutarnji list, otac sumnja kako je škola pokušala sve zataškati, dok je pak ravnateljica škole odlučno opovrgnula da je bilo ikakvog zataškavanja incidenta koji se dogodio prije desetak dana.

– Upravo je na reakciju škole s društvene mreže uklonjena fotografija tog učenika, koji je dijete koje pohađa poseban razred i ima zdravstvenih problema. Postupili smo sukladno svim protokolima, o svemu obavijestili sve nadležne službe, a među ostalima i Centar za socijalnu skrb.

Osim navedenog, na razgovor su pozvani učenici i njihovi roditelji i ukazano im je na štetnost takvog ponašanja, a poduzete su i pedagoške mjere – rekla je za Jutarnji list ravnateljica zagrebačke osnovne škole u kojoj se dogodio navedeni incident. Dodala je i da se ne radi o učenicima iz istog razreda, a zlostavljači su se, kaže ravnateljica, pokajali zbog svog čina.

Foto: ilustracija

www.sjever.hr/www.jutarnji.hr
19.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.