Now Reading:
Općina Krapinske Toplice ima državnu prvakinju! Načelnica Jureković ugostila sjajnu srednjoškolku Verenu i njenu mentoricu
Full Article 50 second read

Općina Krapinske Toplice ima državnu prvakinju! Načelnica Jureković ugostila sjajnu srednjoškolku Verenu i njenu mentoricu

Općina Krapinske Toplice ima srednjoškolsku državnu prvakinju iz njemačkog jezika. Riječ je o sjajnoj Vereni Dagmar Resiter koja je pod mentorstvom Melani Brezak osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju u njemačkom jeziku, a priliku da joj na ovom sjajnom uspjehu čestita iskoristila je i načelnica Gordana Jureković.

Naime, ona je u srijedu priredila prijem za državnu prvakinju i njenu mentoricu kako bi im čestitala na odličnom rezultatu.

-Izuzetna mi je čast što sam imala priliku ugostiti državnu prvakinju iz njemačkog jezika, Verenu Dagmar Reister i njenu mentoricu Melani Brezak, obje iz Općine Krapinske Toplice – istaknula je načelnica Jureković uz čestitke sumještankama na postignutom rezultatu.

Inače, Verena je učenica 3. LT razreda Srednje škole Zlatar, a prvo je mjesto na državnom natjecanju koje je održano od 26. do 28. travnja u Sinju osvojila postignuvši visokih 85 od mogućih 90 bodova.

www.sjever.hr / FB Općina Krapinske Toplice / FB Gordana Jureković
18.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.