Now Reading:
Općina Krapinske Toplice ima državnu prvakinju! Načelnica Jureković ugostila sjajnu srednjoškolku Verenu i njenu mentoricu
Full Article 50 second read

Općina Krapinske Toplice ima državnu prvakinju! Načelnica Jureković ugostila sjajnu srednjoškolku Verenu i njenu mentoricu

Općina Krapinske Toplice ima srednjoškolsku državnu prvakinju iz njemačkog jezika. Riječ je o sjajnoj Vereni Dagmar Resiter koja je pod mentorstvom Melani Brezak osvojila prvo mjesto na državnom natjecanju u njemačkom jeziku, a priliku da joj na ovom sjajnom uspjehu čestita iskoristila je i načelnica Gordana Jureković.

Naime, ona je u srijedu priredila prijem za državnu prvakinju i njenu mentoricu kako bi im čestitala na odličnom rezultatu.

-Izuzetna mi je čast što sam imala priliku ugostiti državnu prvakinju iz njemačkog jezika, Verenu Dagmar Reister i njenu mentoricu Melani Brezak, obje iz Općine Krapinske Toplice – istaknula je načelnica Jureković uz čestitke sumještankama na postignutom rezultatu.

Inače, Verena je učenica 3. LT razreda Srednje škole Zlatar, a prvo je mjesto na državnom natjecanju koje je održano od 26. do 28. travnja u Sinju osvojila postignuvši visokih 85 od mogućih 90 bodova.

www.sjever.hr / FB Općina Krapinske Toplice / FB Gordana Jureković
18.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.