Now Reading:
Zdravstveni sustav u Koprivničko-križevačkoj županiji na zavidnoj razini: zahvaljujući poticajima Doma zdravlja Općina Gola ima novu liječnicu obiteljske medicine!
Full Article 1 minutes read

Zdravstveni sustav u Koprivničko-križevačkoj županiji na zavidnoj razini: zahvaljujući poticajima Doma zdravlja Općina Gola ima novu liječnicu obiteljske medicine!

Općina Gola dobila je novu liječnicu obiteljske medicine Jasminu Ilić koja će biti na usluzi mještanima, a u utorak je održana i službena primopredaja ordinacije u prisustvu zamjenika župana Koprivničko-križevačke županije Ratimira Ljubića i ravnateljice županijskog Doma zdravlja Mirjane Hanžeković.

Liječnica Ilić zaposlena je zahvaljujući naporima županijskog Doma zdravlja, ali i dodatnoj financijskoj potpori Općine Gola, koja izdvaja značajna sredstva kako bi mještanima osigurala adekvatnu zdravstvenu zaštitu.

Kako je istaknula Ilić, na dolazak se odlučila zbog želje za profesionalnim razvojem u manjoj sredini u kojoj će u potpunosti moći biti na usluzi mještanima.

Prigodnim riječima dobrodošlice obratili su se i ravnateljica Hanžeković te zamjenik Ljubić koji su poželjeli uspješan rad napomenuvši kako je sinergija Županije, županijskih zdravstvenih ustanova i jedinica lokalne samouprave ključna za unaprijeđenje kvalitete zdravstvenog sustava koji je u Koprivničko-križevačkoj županiji na zavidnoj razini. Također je najavljena i organizacija ordinacije dentalne medicine, za što je Općina osigurala 50.000 eura.

www.sjever.hr / kckzz.hr
17.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.