Now Reading:
Prava nogometna poslastica za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu: na nogometnom turniru Općine Bednja snage odmjerilo šest ekipa
Full Article 2 minutes read

Prava nogometna poslastica za ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu: na nogometnom turniru Općine Bednja snage odmjerilo šest ekipa

Najvažnija sporedna stvar na svijetu u Općini Bednja u petak je bila glavna. Riječ je naravno o nogometu. Naime, povodom proslave Dana Općine u petak je održan nogometni turnir na kojem su snage odmjerili domaći klubovi i udruge, ukupno njih šest.

Općina Bednja, mjesto iz kojeg svoje korijene vuku poznati hrvatski nogometaši, Robert Murić i vatreni Andrej Kramarić, i inače mnogo sredstava ulaže u sport i poticanje zdravog načina života. Stoga ni ne čudi da je dio programa proslave ovogodišnjeg Dana Općine posvećen upravo nogometu.

-Budući da ove godine Općina Bednja slavi i 30. godišnjicu svog osnutka, željeli smo da u programu proslave Dana Općine svatko pronađe ponešto za sebe. Upravo zato jedan smo dan posvetili nogometu. Znamo da su u našoj općini stasali nogometni velikani poput Murića i Kramarića, a sva ulaganja u područje sporta provodimo kako bismo našim stanovnicima omogućili bavljenje sportom i rekreacijom od malih nogu, ali i priliku da svoj talent i vještine izbruse do kraja – rekao je načelnik Damir Poljak dodavši kako mu je drago što je turnir okupio lijep broj udruga i klubova, ali i mještana koji su uživali u napetim utakmicama.

Na nogometnom turniru sudjelovale su ekipe Športskog društva Vrbno, Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bednja, Udruge športske rekreacije Cvetlin, Dobrovoljnog vatrogasnog društva Bednja, Nogometnog kluba Trakošćan i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vrbno.

Nakon prave nogometne poslastice koja je privukla velik broj mještana koji su došli podržati svoje favorite, proglašene su najbolje ekipe. Turnir je osvojila ekipa Športskog društva Vrbno, drugo mjesto pripalo je Udruzi dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Bednja, a treće Udruzi športske rekreacije Cvetlin.

www.sjever.hr / bednja.hr
17.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.