Now Reading:
U sklopu programa “Osjetimo život” i “Kvalitetniji život slijepih osoba u Međimurskoj županiji”, iza Udruge slijepih jako aktivan tjedan
Full Article 50 second read

U sklopu programa “Osjetimo život” i “Kvalitetniji život slijepih osoba u Međimurskoj županiji”, iza Udruge slijepih jako aktivan tjedan

Udruga slijepih Međimurske županije kontinuirano provodi brojne zanimljive aktivnosti za svoje članove.

Tako je i prošlog tjedna Udruga organizirala u utorak kreativnu radionicu na kojoj su članovi uz volontersku podršku izrađivali mirisne sapune i glinene ukrase; nakon toga su šetali po Perivoju Zrinskih i tako iskoristili posljednji sunčani dan.

U srijedu je predsjednica Udruge, Marija Ciglar, s gostom, načelnikom Općine Donja Dubrava, Marijanom Varga, sudjelovala u raspravi o dosadašnjoj i budućoj suradnji i podršci Općine Udruzi. U četvrtak su članovi sudjelovali na književnom klubu u Knjižnici “Nikola Zrinski” Čakovec, a u petak su predstavnice Udruge sudjelovale u obilježavanju Majčinog dana u Udruzi slijepih Koprivničko – križevačke županije.

Aktivnosti su dio programa “Osjetimo život” koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te programa “Kvalitetniji život slijepih osoba u Međimurskoj županiji” koji sufinanciraju Međimurska županija i Grad Čakovec.

sjever.hr
15.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.