Now Reading:
U sklopu programa “Osjetimo život” i “Kvalitetniji život slijepih osoba u Međimurskoj županiji”, iza Udruge slijepih jako aktivan tjedan
Full Article 50 second read

U sklopu programa “Osjetimo život” i “Kvalitetniji život slijepih osoba u Međimurskoj županiji”, iza Udruge slijepih jako aktivan tjedan

Udruga slijepih Međimurske županije kontinuirano provodi brojne zanimljive aktivnosti za svoje članove.

Tako je i prošlog tjedna Udruga organizirala u utorak kreativnu radionicu na kojoj su članovi uz volontersku podršku izrađivali mirisne sapune i glinene ukrase; nakon toga su šetali po Perivoju Zrinskih i tako iskoristili posljednji sunčani dan.

U srijedu je predsjednica Udruge, Marija Ciglar, s gostom, načelnikom Općine Donja Dubrava, Marijanom Varga, sudjelovala u raspravi o dosadašnjoj i budućoj suradnji i podršci Općine Udruzi. U četvrtak su članovi sudjelovali na književnom klubu u Knjižnici “Nikola Zrinski” Čakovec, a u petak su predstavnice Udruge sudjelovale u obilježavanju Majčinog dana u Udruzi slijepih Koprivničko – križevačke županije.

Aktivnosti su dio programa “Osjetimo život” koji financira Ministarstvo rada, mirovinskoga sustava, obitelji i socijalne politike te programa “Kvalitetniji život slijepih osoba u Međimurskoj županiji” koji sufinanciraju Međimurska županija i Grad Čakovec.

sjever.hr
15.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.