Now Reading:
TRAGEDIJA U PRIGORJU: Tinejdžeru osumnjičenom za smrt 16-godišnjeg prijatelja određen istražnu zatvor
Full Article 1 minutes read

TRAGEDIJA U PRIGORJU: Tinejdžeru osumnjičenom za smrt 16-godišnjeg prijatelja određen istražnu zatvor

Sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru odredila je jednomjesečni istražni zatvor maloljetniku iz Križevaca kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti. Sutkinja je navedenu odluku opravdala opasnošću od ponovnog počinjenja kaznenog djela te utjecaja na svjedoke, javlja HRT, a prenosi Index.

Podsjetimo, 17-godišnjak je uhićen u nedjelju ujutro nakon smrti 16-godišnjaka u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. Policija je na lokaciju stigla na temelju dojave Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju liječničku pomoć 16-godišnjaku.

Mladić je nakon pružene liječničke pomoći naknadno umro. Vlasnik objekta Tomislav Plantić je za Hinu ispričao da su se dvojica prijatelja posvađala nakon čega je 17-godišnjak udario ili odgurnuo 16-godišnjaka koji se desetak sekundi nakon toga srušio i ostao nepomično ležati. Do tragedije je došlo na rođendanu 18-godišnje djevojke na kojem je bilo 50-ak uzvanika.

-U noći me nazvala majka umrlog zamolivši da donesem deku. Ostao sam šokiran kad sam vidio što se dogodilo na dječjem igralištu koje se nalazi ispred objekta – rekao je Plantić.

www.sjever.hr / index.hr
15.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.