Now Reading:
TRAGEDIJA U PRIGORJU: Tinejdžeru osumnjičenom za smrt 16-godišnjeg prijatelja određen istražnu zatvor
Full Article 1 minutes read

TRAGEDIJA U PRIGORJU: Tinejdžeru osumnjičenom za smrt 16-godišnjeg prijatelja određen istražnu zatvor

Sutkinja Županijskog suda u Bjelovaru odredila je jednomjesečni istražni zatvor maloljetniku iz Križevaca kojeg se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti. Sutkinja je navedenu odluku opravdala opasnošću od ponovnog počinjenja kaznenog djela te utjecaja na svjedoke, javlja HRT, a prenosi Index.

Podsjetimo, 17-godišnjak je uhićen u nedjelju ujutro nakon smrti 16-godišnjaka u ugostiteljskom objektu u Kostanjevcu Riječkom. Policija je na lokaciju stigla na temelju dojave Hitne medicinske pomoći Križevci da pružaju liječničku pomoć 16-godišnjaku.

Mladić je nakon pružene liječničke pomoći naknadno umro. Vlasnik objekta Tomislav Plantić je za Hinu ispričao da su se dvojica prijatelja posvađala nakon čega je 17-godišnjak udario ili odgurnuo 16-godišnjaka koji se desetak sekundi nakon toga srušio i ostao nepomično ležati. Do tragedije je došlo na rođendanu 18-godišnje djevojke na kojem je bilo 50-ak uzvanika.

-U noći me nazvala majka umrlog zamolivši da donesem deku. Ostao sam šokiran kad sam vidio što se dogodilo na dječjem igralištu koje se nalazi ispred objekta – rekao je Plantić.

www.sjever.hr / index.hr
15.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.