Now Reading:
PROGNOZA I početak novog radnog tjedna kišovit – loše vrijeme utjecat će na raspoloženje i koncentraciju
Full Article 1 minutes read

PROGNOZA I početak novog radnog tjedna kišovit – loše vrijeme utjecat će na raspoloženje i koncentraciju

Prema prognozi DHMZ-a, početak novog radnog tjedna bit će promjenljivo oblačan, a ponedjeljak će obilježiti mjestimična kiša, pljuskovi i grmljavina, u prvom dijelu dana ponajprije u Dalmaciji i na krajnjem istoku, prema večeri i drugdje.

Kako najavljuju prognostičari, ponegdje je moguća i obilnija oborina. Najviše sunčanog vremena bit će na sjevernom Jadranu. Vjetar će većinom biti slab. Na Jadranu umjereno do jako jugo, a na sjevernom dijelu krajem dana zapuhat će umjerena i jaka, podno Velebita na udare i olujna bura. Najniža jutarnja temperatura zraka bit će između 7 i 12, a na Jadranu od 13 do 18 °C. Najviša dnevna uglavnom između 16 i 21 °C.

Uglavnom na sjevernom Jadranu i središnjoj Hrvatskoj će se biometeorološke prilike razmjerno brzo poboljšati, što će osjetiti većina ljudi. U gorskoj Hrvatskoj će ostati nepovoljne, a i na srednjem i južnom Jadranu zbog jakog juga, pa će u tim područjima i dalje popratne pojave nepovoljnih meteoroloških uvjeta biti nesanica, loše raspoloženje, glavobolja, slaba koncentracija i slabiji radni učinak.

www.sjever.hr / DHMZ
15.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.