Now Reading:
Općina Petrijanec i ove će godine svojim zaslužnim mještanima dodijeliti javna priznanja – kandidate predlažete vi
Full Article 1 minutes read

Općina Petrijanec i ove će godine svojim zaslužnim mještanima dodijeliti javna priznanja – kandidate predlažete vi

Bliži se Dan Općine Petrijanec, a na svečanoj sjednici i ove će godine biti dodijeljena javna priznanja zaslužnim mještanima. Kandidate predlažete vi.

Javna priznanja Općine Petrijanec dodjeljuju se fizičkim i pravnim osobama za osobite uspjehe u razvoju društvenih odnosa i unapređenju gospodarstva, odgoja i obrazovanja, znanosti, kulture, tjelesne kulture, tehničke kulture, zdravstva i socijalne skrbi, protupožarne i civilne zaštite, zaštite i unaprjeđenja čovjekovog okoliša, za doprinos razvitku komunalne i društvene infrastrukture i drugih djelatnosti značajnih za Općinu, kao i za poslovnu suradnju.

Svoje kandidate mogu predložiti fizičke i pravne osobe, ustanove, udruge građana, kao i načelnik Općine Petrijanec.

Općina Petrijanec dodijelit će zahvalnice, pohvalnice, nagrade, povelju počasnog građanina i nagradu za životno djelo, a prijedlozi za dodjelu javnih priznanja moraju biti pismeno obrazloženi.

Prijedlozi se podnose Povjerenstvu za dodjelu javnih priznanja Općine Petrijanec na adresu Općina Petrijanec, Povjerenstvo za dodjelu javnih priznanja Općine Petrijanec, Vladimira Nazora 157, 42206 Petrijanec s naznakom „Prijedlog za dodjelu javnih priznanja” i to do 20. svibnja.

Detaljnije informacije dostupne su na službenoj web stranici Općine.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / petrijanec.hr
15.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.