Now Reading:
Glazbom, pjesmom i recitacijom Međunarodni dan obitelji obilježen i u varaždinskom Domu za starije i nemoćne osobe
Full Article 2 minutes read

Glazbom, pjesmom i recitacijom Međunarodni dan obitelji obilježen i u varaždinskom Domu za starije i nemoćne osobe

Uz glazbu, ples i recitaciju korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin prigodnim programom obilježili su Međunarodni dan obitelji.

Ravnatelj Doma Alen Runac u svom je govoru naglasio važnost osjećaja pripadnosti i dobrobiti svih korisnika u toj velikoj obitelji koju čini njihov Dom.

– Vaša sreća i zadovoljstvo su nam jako bitni. Neprestano se trudimo biti bolji kako bi pružili što bolju skrb i brigu vama, našim korisnicima. Jako smo ponosni na našu zajednicu i na sve što smo zajedno postigli kao obitelj. Želimo da ova zajednica ostane mjesto gdje se svi osjećaju sigurno, voljeno i poštovano – poručio je ravnatelj Runac.

Proslavi Međunarodnog dana obitelji prisustvovala je i pročelnica Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Renata Skoko koja je korisnicima Doma čestitala jučerašnji Majčin dan – dan kojim se slavio značaj majke, žene koje su snaga i oslonac svake obitelji; obitelji koja je pak temelj svakog društva, a čiji dan se danas obilježava.

– Ono što se osjeća ovdje, to je jedno veselje, radost, zajedništvo, jedinstvo. A upravo te vrijednosti trebale bi se osjećati u svakoj obitelji. Varaždinska županija čini sve kako bi vaš boravak ovdje bio što kvalitetniji i ugodniji, ali na vama je, na vašim međusobnim odnosima, da ovo mjesto učinite svojim domom, a svog „cimera“ ili „cimericu“, „susjeda“ u sobi do sebe, djelatnika Doma članom svoje obitelji – rekla je pročelnica Skoko pohvalivši djelatnike i korisnike Doma koji iz godine u godinu obilježavaju ovaj značajan dan, a sve s ciljem kako bi svi zajedno osvijestili važnosti obitelji i njene uloge u društvu.

Događaju je prisustvovala i predsjednica Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin, ujedno i županijska vijećnica Ruža Jelovac.

www.sjever.hr
15.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.