Now Reading:
Glazbom, pjesmom i recitacijom Međunarodni dan obitelji obilježen i u varaždinskom Domu za starije i nemoćne osobe
Full Article 2 minutes read

Glazbom, pjesmom i recitacijom Međunarodni dan obitelji obilježen i u varaždinskom Domu za starije i nemoćne osobe

Uz glazbu, ples i recitaciju korisnici Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin prigodnim programom obilježili su Međunarodni dan obitelji.

Ravnatelj Doma Alen Runac u svom je govoru naglasio važnost osjećaja pripadnosti i dobrobiti svih korisnika u toj velikoj obitelji koju čini njihov Dom.

– Vaša sreća i zadovoljstvo su nam jako bitni. Neprestano se trudimo biti bolji kako bi pružili što bolju skrb i brigu vama, našim korisnicima. Jako smo ponosni na našu zajednicu i na sve što smo zajedno postigli kao obitelj. Želimo da ova zajednica ostane mjesto gdje se svi osjećaju sigurno, voljeno i poštovano – poručio je ravnatelj Runac.

Proslavi Međunarodnog dana obitelji prisustvovala je i pročelnica Upravnog odjela za poslove Skupštine i župana Renata Skoko koja je korisnicima Doma čestitala jučerašnji Majčin dan – dan kojim se slavio značaj majke, žene koje su snaga i oslonac svake obitelji; obitelji koja je pak temelj svakog društva, a čiji dan se danas obilježava.

– Ono što se osjeća ovdje, to je jedno veselje, radost, zajedništvo, jedinstvo. A upravo te vrijednosti trebale bi se osjećati u svakoj obitelji. Varaždinska županija čini sve kako bi vaš boravak ovdje bio što kvalitetniji i ugodniji, ali na vama je, na vašim međusobnim odnosima, da ovo mjesto učinite svojim domom, a svog „cimera“ ili „cimericu“, „susjeda“ u sobi do sebe, djelatnika Doma članom svoje obitelji – rekla je pročelnica Skoko pohvalivši djelatnike i korisnike Doma koji iz godine u godinu obilježavaju ovaj značajan dan, a sve s ciljem kako bi svi zajedno osvijestili važnosti obitelji i njene uloge u društvu.

Događaju je prisustvovala i predsjednica Upravnog vijeća Doma za starije i nemoćne osobe Varaždin, ujedno i županijska vijećnica Ruža Jelovac.

www.sjever.hr
15.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.