Now Reading:
Zagrebačka županija za dodatne programe u sportu osigurala čak 59 tisuća kuna – evo kako do bespovratnih sredstava
Full Article 1 minutes read

Zagrebačka županija za dodatne programe u sportu osigurala čak 59 tisuća kuna – evo kako do bespovratnih sredstava

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije objavila je javni poziv za dodjelu potpora za financiranje dodatnih programa od značaja za Zagrebačku županiju i Republiku Hrvatsku u 2023. godini za što je predviđeno 59 tisuća eura. Prijedlozi programa usmjereni na rad u području sporta zaprimaju se do 15. prosinca, odnosno do utroška sredstava.

Pravo podnošenja programa imaju udruge koje su, između ostalog, upisane u Registar udruga i Registar neprofitnih organizacija, koje su programski usmjerene na rad u području sporta i koje imaju ispunjene sve ugovorne obveze prema Zajednici sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije te drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

Na natječaj je moguće prijaviti se s po jednim programom od značaja za Zagrebačku županiju i Republiku Hrvatsku, a najmanji iznos financijske potpore može iznositi 600 eura, dok najveći iznos koji se može odobriti po jednom programu iznosi 5.000 eura.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se na web stranici Zagrebačke županije, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/3327-645 ili slanjem upita na e-mail adresu: sport@sport-zagrebacke-zupanije.hr.

www.sjever.hr / zagrebacka-zupanija.hr
12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.