Now Reading:
Zagrebačka županija za dodatne programe u sportu osigurala čak 59 tisuća kuna – evo kako do bespovratnih sredstava
Full Article 1 minutes read

Zagrebačka županija za dodatne programe u sportu osigurala čak 59 tisuća kuna – evo kako do bespovratnih sredstava

Zajednica športskih udruga i saveza Zagrebačke županije objavila je javni poziv za dodjelu potpora za financiranje dodatnih programa od značaja za Zagrebačku županiju i Republiku Hrvatsku u 2023. godini za što je predviđeno 59 tisuća eura. Prijedlozi programa usmjereni na rad u području sporta zaprimaju se do 15. prosinca, odnosno do utroška sredstava.

Pravo podnošenja programa imaju udruge koje su, između ostalog, upisane u Registar udruga i Registar neprofitnih organizacija, koje su programski usmjerene na rad u području sporta i koje imaju ispunjene sve ugovorne obveze prema Zajednici sportskih udruga i saveza Zagrebačke županije te drugim davateljima financijskih sredstava iz javnih izvora.

Na natječaj je moguće prijaviti se s po jednim programom od značaja za Zagrebačku županiju i Republiku Hrvatsku, a najmanji iznos financijske potpore može iznositi 600 eura, dok najveći iznos koji se može odobriti po jednom programu iznosi 5.000 eura.

Tekst javnog poziva i upute za prijavitelje nalaze se na web stranici Zagrebačke županije, a više informacija može se dobiti na broj telefona 01/3327-645 ili slanjem upita na e-mail adresu: sport@sport-zagrebacke-zupanije.hr.

www.sjever.hr / zagrebacka-zupanija.hr
12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.