Now Reading:
UNOSAN POSAO! Evo kako su dvije djevojke u Zagrebu za samo dva tjedna zaradile 18 tisuća eura
Full Article 2 minutes read

UNOSAN POSAO! Evo kako su dvije djevojke u Zagrebu za samo dva tjedna zaradile 18 tisuća eura

Sudac istrage zagrebačkog Županijskog suda odredio je istražni zatvor 40-godišnjem čileanskom državljaninu koji je osumnjičen da je na području Zagreba podvodio dvije državljanke Kolumbije, izvijestilo je Državno odvjetništvo (DORH). Tužiteljstvo je preciziralo da je čileanskom državljaninu određen pritvor zbog opasnosti od bijega.

Naime, Čileanac je djevojkama platio prekooceanske letove, a potom im u Beogradu i Zagrebu osigurao cimerstvo, krov nad glavom, tople obroke i mnoštvo klijenata od čijih su plaćenih usluga lako pokrivali svoje svakodnevne troškove, a usput i uštedjeli, piše Jutarnji list.

Cjenik, koji su oglašavali u oglasniku, klijenteli željnoj sirovih strasti nije bio problem platiti. Za 150 eura pola sata seksualnog užitka, a za cijeli sat bila je akcijska cijena od 200 eura. Na Praznik rada došli su u Zagreb, gdje su na više lokacija unajmili stanove i pružali usluge.

Kako doznaje Jutarnji, kad je uočena nova šarolika seksualna ponuda, policajac u službi se ciljano javio na oglas te je zakazao termin za seks. I upravo tim je potezom pomrsio daljnje planove o zaradi Čileancu i dvjema Kolumbijkama te je svo troje odmah uhićeno.

Za policiju je, međutim, on organizirao prostituciju te omogućio pružanje spolnih usluga Kolumbijkama koje je vrbovao i poticao na grijehe. Kreirao je u tu svrhu i korisničke profile te ih ažurirao ponudom plaćajući usput oglase, a ujedno je objavio telefone na koje su se preko mobilne aplikacije javljali muški klijenti i koje je zatim upućivao u unajmljene objekte po metropoli.

Policija je svodniku oduzela više mobitela te novac od “plodova tuđeg rada”. Prema prikupljenim dokazima u džep si je on osobno stavio najmanje 7500 eura, dok su djevojke, prema njihovim računicama i podjeli postotaka, u dva tjedna rada zaradile gotovo 18.000 eura. Djevojke su puštene na slobodu nakon što su ispitane, piše Jutarnji list.

www.sjever.hr/www.jutarnji.hr
12.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.