Now Reading:
VELIKO PRIZNANJE! Marija Bistrica pobjednica kontinentalne Turističke patrole Večernjeg lista
Full Article 1 minutes read

VELIKO PRIZNANJE! Marija Bistrica pobjednica kontinentalne Turističke patrole Večernjeg lista

U ovogodišnjoj kontinentalnoj Turističkoj patroli Večernjeg lista, Marija Bistrica je dobila najviše bodova i time zaslužila pobjedu u ovoj legendarnoj akciji Večernjeg lista!

– Iznimno smo ponosni što je Marija Bistrica prepoznata kao odlična turistička destinacija. Hvala Večernjem listu, a posebno hvala stanovnicima i gostima Marije Bistrice bez kojih bi slogan “Marija Bistrica – puna srca i duše” bio prazno slovo na papiru – poručili su iz općinske Turističke zajednice.

Osim one tradicionalne ljetne Turističke patrole na Jadranu, posljednjih osam godina uvedena je i Turistička patrola za kontinentalnu Hrvatsku, a redom su nagrade dobivali Varaždin, Osijek, Koprivnica, Otočac, Svetvinčenat, Suhopolje te ove godine – Marija Bistrica, koja je dobila najviše, 91 bod.

– Velika nam je čast, na neki način i satisfakcija, što je prepoznato sve što radimo za Mariju Bistricu, da imamo dobru turističku ponudu, da posjetiteljima lijepo prezentiramo svoju povijest i baštinu, da mjesto činimo ugodnim i čistim za naše posjetitelje – rekao je načelnik Marije Bistrice, Josip Milički za Večernji list.

www.sjever.hr/www.večernji.hr
11.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.