Now Reading:
VELIKO PRIZNANJE! Marija Bistrica pobjednica kontinentalne Turističke patrole Večernjeg lista
Full Article 1 minutes read

VELIKO PRIZNANJE! Marija Bistrica pobjednica kontinentalne Turističke patrole Večernjeg lista

U ovogodišnjoj kontinentalnoj Turističkoj patroli Večernjeg lista, Marija Bistrica je dobila najviše bodova i time zaslužila pobjedu u ovoj legendarnoj akciji Večernjeg lista!

– Iznimno smo ponosni što je Marija Bistrica prepoznata kao odlična turistička destinacija. Hvala Večernjem listu, a posebno hvala stanovnicima i gostima Marije Bistrice bez kojih bi slogan “Marija Bistrica – puna srca i duše” bio prazno slovo na papiru – poručili su iz općinske Turističke zajednice.

Osim one tradicionalne ljetne Turističke patrole na Jadranu, posljednjih osam godina uvedena je i Turistička patrola za kontinentalnu Hrvatsku, a redom su nagrade dobivali Varaždin, Osijek, Koprivnica, Otočac, Svetvinčenat, Suhopolje te ove godine – Marija Bistrica, koja je dobila najviše, 91 bod.

– Velika nam je čast, na neki način i satisfakcija, što je prepoznato sve što radimo za Mariju Bistricu, da imamo dobru turističku ponudu, da posjetiteljima lijepo prezentiramo svoju povijest i baštinu, da mjesto činimo ugodnim i čistim za naše posjetitelje – rekao je načelnik Marije Bistrice, Josip Milički za Večernji list.

www.sjever.hr/www.večernji.hr
11.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.