Now Reading:
Na stadionu NK Polet Cestica i ove godine “Liverpool International Football Academy” – prijave su u tijeku!
Full Article 2 minutes read

Na stadionu NK Polet Cestica i ove godine “Liverpool International Football Academy” – prijave su u tijeku!

Ovogodišnji Liverpoolov nogometni kamp u Hrvatskoj održat će se suradnji s Nogometnim klubom Polet Cestica u razdoblju od 26. do 28. lipnja.

Treneri Liverpool FC Akademije radit će s dječacima i djevojčicama u dobi od 6 do 14 godina, koristeći treninge specifične za dob kako bi usavršili tehničke, taktičke, fizičke i društvene vještine igrača koji sudjeluju.

Djeca mogu pokazati svoj potencijal u zabavnom, uključivom i sigurnom okruženju pod vodstvom najboljih trenera iz LFC-a.

-Tim povodom, pozivaju se dječaci i djevojčice u dobi od 6 do 14 godina da se prijave na ovaj nezaboravni doživljaj. Primarni cilj ovih tečajeva je osigurati da igrači razviju nove vještine i tehnike, poboljšaju se kao igrači na terenu i izvan njega, kako bi pomogli svakome da postane bolji nogometaš – pozivaju iz Općine Cestica.

Prijave traju do 28. svibnja, a moguće su ovdje.

-Trenirajte s Liverpool FC-om koristeći isti nastavni plan i program i međunarodno poznatu filozofiju koja je izgradila vrhunske međunarodne igrače kroz sustav Liverpool FC Academy. Doživite trening na terenu i program radionica koji su jedinstveno osmislili stručnjaci za razvoj vještina i karakteristika potrebnih za postizanje najviše razine igre – poručuju iz Općine.

www.sjever.hr
10.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.