Now Reading:
Na stadionu NK Polet Cestica i ove godine “Liverpool International Football Academy” – prijave su u tijeku!
Full Article 2 minutes read

Na stadionu NK Polet Cestica i ove godine “Liverpool International Football Academy” – prijave su u tijeku!

Ovogodišnji Liverpoolov nogometni kamp u Hrvatskoj održat će se suradnji s Nogometnim klubom Polet Cestica u razdoblju od 26. do 28. lipnja.

Treneri Liverpool FC Akademije radit će s dječacima i djevojčicama u dobi od 6 do 14 godina, koristeći treninge specifične za dob kako bi usavršili tehničke, taktičke, fizičke i društvene vještine igrača koji sudjeluju.

Djeca mogu pokazati svoj potencijal u zabavnom, uključivom i sigurnom okruženju pod vodstvom najboljih trenera iz LFC-a.

-Tim povodom, pozivaju se dječaci i djevojčice u dobi od 6 do 14 godina da se prijave na ovaj nezaboravni doživljaj. Primarni cilj ovih tečajeva je osigurati da igrači razviju nove vještine i tehnike, poboljšaju se kao igrači na terenu i izvan njega, kako bi pomogli svakome da postane bolji nogometaš – pozivaju iz Općine Cestica.

Prijave traju do 28. svibnja, a moguće su ovdje.

-Trenirajte s Liverpool FC-om koristeći isti nastavni plan i program i međunarodno poznatu filozofiju koja je izgradila vrhunske međunarodne igrače kroz sustav Liverpool FC Academy. Doživite trening na terenu i program radionica koji su jedinstveno osmislili stručnjaci za razvoj vještina i karakteristika potrebnih za postizanje najviše razine igre – poručuju iz Općine.

www.sjever.hr
10.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.