Now Reading:
Istražite #creativeathome alat s besplatnim tutorialima Pučkog otvorenog učilišta Čakovec
Full Article 2 minutes read

Istražite #creativeathome alat s besplatnim tutorialima Pučkog otvorenog učilišta Čakovec

S razvojem tehnologije i pojavom sve naprednijih online alata, sve veći broj ljudi počinje koristiti takve mogućnosti za kreativan rad.

Bez napuštanja ugodnosti vlastitog doma uz korištenje besplatnih digitalnih alata, sada možete izraditi prezentaciju, audio snimku, film ili čak organizirati online sastanke, virtualne konferencije ili koristiti alate za suradnju u stvarnom vremenu.

Ovaj članak predstavlja najbolje besplatne internetske alate koji su prikupljeni na web stranici: creativitycluster.eu i koji se mogu koristiti za kreativan rad u raznim područjima, poput marketinga, umjetnosti ili obrazovanja.

„Creative at home“ europski je projekt čiji je dio i Pučko otvoreno učilište Čakovec, a osmišljen je kao pomoć umjetnicima koji imaju poteškoća u svakodnevnom radu. U sklopu te inicijative, zajedno s partnerima iz Italije, Grčke, Poljske, Španjolske i Hrvatske, razvili su inovativni model online likovnog obrazovanja za odrasle koji žele razvijati svoju kreativnost i poduzetništvo.

Na web stranici www.creativitycluster.eu možete pronaći:

  • Besplatne priručnike o: marketingu, online nastavi, izboru online alata za svakodnevni rad ili opisu istraživanja u području problematike umjetnika
  • Preko 50 besplatnih alata u kategorijama: video, audio, grafika, prezentacije, vr & ar, virtualni sastanci, suradnja, komunikacija i screencastify
  • Pristup pdf i video tečajevima
  • 5 besplatnih scenarija radionica koji se mogu preuzeti i koristiti
  • Kontakt s voditeljem projekta i partnerima koji su uvijek dostupni za sva vaša pitanja

sjever.hr/cakovec.hr
10.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.