Now Reading:
Općina Bednja slavi svoj dan – do kraja tjedna očekuje vas mnoštvo događanja
Full Article 2 minutes read

Općina Bednja slavi svoj dan – do kraja tjedna očekuje vas mnoštvo događanja

Općina Bednja 10. svibnja slavi svoj dan – Dan Općine i blagdan svetog Izidora, svog zaštitnika. Tom prilikom pripremljeno je mnoštvo događanja za sve mještane, ali i goste koja će trajati do kraja ovog tjedna.

Proslava ovogodišnjeg Dana Općine i 30. godišnjice osnutka Općine Bednja počinje u srijedu kada je na redu i središnji dio – svečana sjednica Općinskog vijeća. Program počinje u 14 sati svečanim otvorenjem novoizgrađenog trga u Cvetlinu, nastavlja se u 15 sati kada će biti otvoren novi trg u Vrbnu, a uoči svečane sjednice u 16 sati će biti položeni vijenci kod Spomen parka s počasnim plotunom Prve kubure Višnjica.

Svečana sjednica održat će se u 17 sati, nakon čega u 20 sati slijedi nastup Tamburaškog sastava „Kavaliri” u šatoru ispred zgrade Općine.

Program se nastavlja i u četvrtak kada će biti održani kulturno zabavni program „Djeca pjevaju” u 17 sati, kulturna večer u 19 sati te večer poezije posvećena Slavku Špremu u 20 sati.

U petak u 14 sati na redu je natjecanje bednjanskih udruga u pripremi najboljeg kotlića. U 16 sati u sportskoj dvorani tamošnje osnovne škole održat će se stolno teniski turnir, a u 17 sati na redu je još jedan turnir i to onaj u nogometu – najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / FB Općina Bednja
09.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.