Now Reading:
Općina Bednja slavi svoj dan – do kraja tjedna očekuje vas mnoštvo događanja
Full Article 2 minutes read

Općina Bednja slavi svoj dan – do kraja tjedna očekuje vas mnoštvo događanja

Općina Bednja 10. svibnja slavi svoj dan – Dan Općine i blagdan svetog Izidora, svog zaštitnika. Tom prilikom pripremljeno je mnoštvo događanja za sve mještane, ali i goste koja će trajati do kraja ovog tjedna.

Proslava ovogodišnjeg Dana Općine i 30. godišnjice osnutka Općine Bednja počinje u srijedu kada je na redu i središnji dio – svečana sjednica Općinskog vijeća. Program počinje u 14 sati svečanim otvorenjem novoizgrađenog trga u Cvetlinu, nastavlja se u 15 sati kada će biti otvoren novi trg u Vrbnu, a uoči svečane sjednice u 16 sati će biti položeni vijenci kod Spomen parka s počasnim plotunom Prve kubure Višnjica.

Svečana sjednica održat će se u 17 sati, nakon čega u 20 sati slijedi nastup Tamburaškog sastava „Kavaliri” u šatoru ispred zgrade Općine.

Program se nastavlja i u četvrtak kada će biti održani kulturno zabavni program „Djeca pjevaju” u 17 sati, kulturna večer u 19 sati te večer poezije posvećena Slavku Špremu u 20 sati.

U petak u 14 sati na redu je natjecanje bednjanskih udruga u pripremi najboljeg kotlića. U 16 sati u sportskoj dvorani tamošnje osnovne škole održat će se stolno teniski turnir, a u 17 sati na redu je još jedan turnir i to onaj u nogometu – najvažnijoj sporednoj stvari na svijetu.

Foto: arhiva
www.sjever.hr / FB Općina Bednja
09.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.