Now Reading:
Drugi Burger Weekend Čakovec privukao brojne posjetitelje i uzdignuo turističku ponudu Čakovca i cijelog Međimurja
Full Article 1 minutes read

Drugi Burger Weekend Čakovec privukao brojne posjetitelje i uzdignuo turističku ponudu Čakovca i cijelog Međimurja

Vrhunski burgeri, pivo i glazba, sve je to sastavni dio trodnevnog Burger Weekenda koji se od petka 5., pa do nedjelje 7. svibnja održao na Trgu Republike u Čakovcu.

Tijekom manifestacije u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca, za dobru atmosferu pobrinuli su se DJ Eclipse, DJ Sladoled te DJ Phat Phillie, a posjetitelji su osim u ukusnim burgerima, mogli uživati u nastupu legende hiphop kulture, američkoj umjetnici i pjevačici Bahamadii, Songkillersima te u nastupu Dino Dvornik Tribute Band-a.

Najmlađi su se mogli okušati u „Mini basket-u“, oni nešto veći u gađanju trica, dok je za najhrabrije pripremljeno natjecanje u jedenju ljutih burgera. Pobjednik je nakon ljute borbe postao Antun Šafarić. Na kraju programa proglašena je najbolja kućica festivala, a pobjedu je, nakon trodnevnog glasovanja posjetitelja odnio Bistro Funk iz Novog Sada kojeg pamtimo od prošle godine kada je njihov burger „How high“ proglašen najboljim burgerom Burger Weekenda 2022.

Festival je svakako postao jedna od događaja koji je uzdignuo turističku ponudu Čakovca i cijelog Međimurja, što je pokazao velik broj posjetitelja koji su u tri dana provjerili ponudu kolokvijalno nazvanog čakovečkog burger festa.

sjever.hr/cakovec.hr
08.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.