Now Reading:
PHOTO ZAGREB COUNTY Još se niste prijavili na natječaj? Prvo to, a onda fotiće u ruke i krenite zagrebačkim prstenom – očekuju vas vrijedne nagrade!
Full Article 1 minutes read

PHOTO ZAGREB COUNTY Još se niste prijavili na natječaj? Prvo to, a onda fotiće u ruke i krenite zagrebačkim prstenom – očekuju vas vrijedne nagrade!

Turistička zajednica Zagrebačke županije treću godinu zaredom provodi fotografski nagradni natječaj pod nazivom „Photo Zagreb County“ te poziva sve posjetitelje i stanovnike zagrebačkog prstena na sudjelovanje. Jedini uvjet je da prijavitelji budu stariji od 18 godina, a prijave su moguće do 28. svibnja 2023.

Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati atrakcije i ljepote Zagrebačke županije. O najboljim radovima odlučivat će Povjerenstvo natječaja i pratitelji na društvenim mrežama, a vodit će se računa o čak pet kriterija – originalnost i umjetnička vrijednost, tematska usklađenost, storytelling i emocija, tehnička izvedba i kvaliteta te kompozicija fotografije.

Najbolji radovi bit će nagrađeni vrijednim nagradama kao što su wellness vikend za dvoje, romantična večera, eno-gastro doživljaji i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije. Također, izabrani radovi bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi u povodu završetka nagradnog natječaja.

Više informacija o prijavi i nagradnom natječaju pronaći ćete OVDJE

Input your search keywords and press Enter.