Now Reading:
PHOTO ZAGREB COUNTY Još se niste prijavili na natječaj? Prvo to, a onda fotiće u ruke i krenite zagrebačkim prstenom – očekuju vas vrijedne nagrade!
Full Article 1 minutes read

PHOTO ZAGREB COUNTY Još se niste prijavili na natječaj? Prvo to, a onda fotiće u ruke i krenite zagrebačkim prstenom – očekuju vas vrijedne nagrade!

Turistička zajednica Zagrebačke županije treću godinu zaredom provodi fotografski nagradni natječaj pod nazivom „Photo Zagreb County“ te poziva sve posjetitelje i stanovnike zagrebačkog prstena na sudjelovanje. Jedini uvjet je da prijavitelji budu stariji od 18 godina, a prijave su moguće do 28. svibnja 2023.

Svrha natječaja je fotografijom prikazati kulturno-povijesne znamenitosti i tradiciju Zagrebačke županije, priču ili doživljaj s neke od manifestacija, aktivan odmor u prirodi ili ruralnom prostoru, eno-gastro motive, a kojima će se dodatno promovirati atrakcije i ljepote Zagrebačke županije. O najboljim radovima odlučivat će Povjerenstvo natječaja i pratitelji na društvenim mrežama, a vodit će se računa o čak pet kriterija – originalnost i umjetnička vrijednost, tematska usklađenost, storytelling i emocija, tehnička izvedba i kvaliteta te kompozicija fotografije.

Najbolji radovi bit će nagrađeni vrijednim nagradama kao što su wellness vikend za dvoje, romantična večera, eno-gastro doživljaji i degustacije pjenušavih vina diljem Zagrebačke županije. Također, izabrani radovi bit će izloženi na posebno organiziranoj izložbi u povodu završetka nagradnog natječaja.

Više informacija o prijavi i nagradnom natječaju pronaći ćete OVDJE

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.