Now Reading:
NE PROPUSTITE Još nekoliko dana do Festivala Pušipela u Međimurju – donosimo program
Full Article 2 minutes read

NE PROPUSTITE Još nekoliko dana do Festivala Pušipela u Međimurju – donosimo program

U sklopu ovogodišnje manifestacije Urbanovo, u Domu kulture u Štrigovi uskoro će početi Festival Pušipela koji donosi cijeli niz zanimljivih sadržaja.

Festival Pušipela varata otvara u petak, 12, svibnja u podne, a sve do 19 sati posjetitelji će moći uživati uz degustacije vina i bogatu ponudu jela te ponudu OPG-ova. U podne će se održati okrugli stol “Razvoj ponude hrvatskih vinskih cesti”, dok je za 14 sati najavljena svečanost otvorenja Festivala Pušipela te dodjela diploma s Međunarodnog ocjenjivanja vina, Štrigova 2023., kao i dodjela Nagrade „Franjo Lebar“ za najbolji Sauvignon.

U 16 će se sati upriličiti otvorenje izložbe „Vino na granici, vino na meji“ koju organizira Državni arhiv za Međimurje.

Kao i u petak, u degustacijama vina i jela moći ćete uživati i u suboru od 12 do 19 sati, dok će u 20 sati početi WINE & GASTRO URBAN NIGHT SHOW – ispred puba Potkova – Cooking show celebrity-a & vinara, ponuda međimurskih vina po promotivnim cijenama te hrane u pripremi Termi Sveti Martin.

Manifestacija se nastavlja u nedjelju od 9 sati kada će početi „Urbanovo WINE RUN“, a i posljednjeg dana vrata Doma kulture bit će za sve ljubitelje odličnog vina i dobre hrane biti otvorena od podneva do 19 sati.

a.kuči/sjever.hr
07.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.