Now Reading:
NE PROPUSTITE Još nekoliko dana do Festivala Pušipela u Međimurju – donosimo program
Full Article 2 minutes read

NE PROPUSTITE Još nekoliko dana do Festivala Pušipela u Međimurju – donosimo program

U sklopu ovogodišnje manifestacije Urbanovo, u Domu kulture u Štrigovi uskoro će početi Festival Pušipela koji donosi cijeli niz zanimljivih sadržaja.

Festival Pušipela varata otvara u petak, 12, svibnja u podne, a sve do 19 sati posjetitelji će moći uživati uz degustacije vina i bogatu ponudu jela te ponudu OPG-ova. U podne će se održati okrugli stol “Razvoj ponude hrvatskih vinskih cesti”, dok je za 14 sati najavljena svečanost otvorenja Festivala Pušipela te dodjela diploma s Međunarodnog ocjenjivanja vina, Štrigova 2023., kao i dodjela Nagrade „Franjo Lebar“ za najbolji Sauvignon.

U 16 će se sati upriličiti otvorenje izložbe „Vino na granici, vino na meji“ koju organizira Državni arhiv za Međimurje.

Kao i u petak, u degustacijama vina i jela moći ćete uživati i u suboru od 12 do 19 sati, dok će u 20 sati početi WINE & GASTRO URBAN NIGHT SHOW – ispred puba Potkova – Cooking show celebrity-a & vinara, ponuda međimurskih vina po promotivnim cijenama te hrane u pripremi Termi Sveti Martin.

Manifestacija se nastavlja u nedjelju od 9 sati kada će početi „Urbanovo WINE RUN“, a i posljednjeg dana vrata Doma kulture bit će za sve ljubitelje odličnog vina i dobre hrane biti otvorena od podneva do 19 sati.

a.kuči/sjever.hr
07.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.