Now Reading:
I ove se godine bira Najljepši varaždinski vrtek: ako mislite da je vaš najljepši, prijavite se na natječaj – očekuju vas vrijedne nagrade!
Full Article 1 minutes read

I ove se godine bira Najljepši varaždinski vrtek: ako mislite da je vaš najljepši, prijavite se na natječaj – očekuju vas vrijedne nagrade!

Iz varaždinske tvrtke Parkovi i ove su godine uputili poziv sugrađanima zaljubljenim u vrtlarenje da se prijave na javni natječaj ‘Najljepši varaždinski vrtek’.

-Uređene okućnice i balkoni pridonose lijepom, uređenom i zdravom okolišu. Takav grad ugodniji je za život Varaždincima, i privlačniji turistima. Kako bi naše sugrađane potaknuli na uređenje njihovog okoliša, nagradit ćemo po tri najljepša vrta i balkona, a uvjet je da se nalaze na području grada, poručili su iz Parkova.

Cilj ovog natječaja je nagraditi sugrađane, zaljubljenike u vrtlarenje, ali i motivirati ostale Varaždince da što ljepše i maštovitije urede svoje okućnice i balkone.

Nagrade za najbolju okućnicu: 1. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 135 eura, 2. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 70,00 eura, 3. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 50,00 eura.
Nagrade za najbolji balkon: 1. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 70,00 eura, 2. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 50,00 eura, 3.mjesto: poklon bon u vrijednosti od 40,00 eura.

Poklon bonovi moći će se iskoristiti do 31. prosinca 2023.godine u Gradskoj vrtlariji, G. Krkleca 1, 42000 Varaždin.

Sve ostale informacije vezane uz natječaj pronaći ćete ovdje

a.kučić/sjever.hr
07.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.