Now Reading:
I ove se godine bira Najljepši varaždinski vrtek: ako mislite da je vaš najljepši, prijavite se na natječaj – očekuju vas vrijedne nagrade!
Full Article 1 minutes read

I ove se godine bira Najljepši varaždinski vrtek: ako mislite da je vaš najljepši, prijavite se na natječaj – očekuju vas vrijedne nagrade!

Iz varaždinske tvrtke Parkovi i ove su godine uputili poziv sugrađanima zaljubljenim u vrtlarenje da se prijave na javni natječaj ‘Najljepši varaždinski vrtek’.

-Uređene okućnice i balkoni pridonose lijepom, uređenom i zdravom okolišu. Takav grad ugodniji je za život Varaždincima, i privlačniji turistima. Kako bi naše sugrađane potaknuli na uređenje njihovog okoliša, nagradit ćemo po tri najljepša vrta i balkona, a uvjet je da se nalaze na području grada, poručili su iz Parkova.

Cilj ovog natječaja je nagraditi sugrađane, zaljubljenike u vrtlarenje, ali i motivirati ostale Varaždince da što ljepše i maštovitije urede svoje okućnice i balkone.

Nagrade za najbolju okućnicu: 1. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 135 eura, 2. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 70,00 eura, 3. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 50,00 eura.
Nagrade za najbolji balkon: 1. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 70,00 eura, 2. mjesto: poklon bon u vrijednosti od 50,00 eura, 3.mjesto: poklon bon u vrijednosti od 40,00 eura.

Poklon bonovi moći će se iskoristiti do 31. prosinca 2023.godine u Gradskoj vrtlariji, G. Krkleca 1, 42000 Varaždin.

Sve ostale informacije vezane uz natječaj pronaći ćete ovdje

a.kučić/sjever.hr
07.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.