Now Reading:
CVJETNA RAPSODIJA U ZAGREBU Uskoro 57. Floraart, izložba koju ne smijete propustiti!
Full Article 1 minutes read

CVJETNA RAPSODIJA U ZAGREBU Uskoro 57. Floraart, izložba koju ne smijete propustiti!

Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja.

Na izložbenom prostoru Parka Bundek, na više od tristo tisuća m2 otvorenog prostora i tisuću m2 zatvorena prostora, svake se godine predstavi više od 160 izlagača.

Ovogodišnja 57. Međunarodna vrtna izložba Floraart 2023. održavat će se od 18. do 21. svibnja, a sklopu manifestacije održava se i Hrvatski kup florista. Vanjski prostori osiguravaju raznolikost u oblikovanju cvjetnjaka, cvjetnih instalacija kao i prezentaciju dendrološkog i ostalih materijala.

U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

Ulaz na Izložbu je besplatan! Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac, a suorganizator je Grad Zagreb.

foto: arhiva
sjever.hr/tz grada zagreba/floraart
07.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.