Now Reading:
CVJETNA RAPSODIJA U ZAGREBU Uskoro 57. Floraart, izložba koju ne smijete propustiti!
Full Article 1 minutes read

CVJETNA RAPSODIJA U ZAGREBU Uskoro 57. Floraart, izložba koju ne smijete propustiti!

Međunarodna vrtna izložba Floraart najveći je hortikulturni događaj u ovom dijelu Europe koji okuplja brojne domaće i strane izlagače dok izložbu posjeti više stotina tisuća posjetitelja.

Na izložbenom prostoru Parka Bundek, na više od tristo tisuća m2 otvorenog prostora i tisuću m2 zatvorena prostora, svake se godine predstavi više od 160 izlagača.

Ovogodišnja 57. Međunarodna vrtna izložba Floraart 2023. održavat će se od 18. do 21. svibnja, a sklopu manifestacije održava se i Hrvatski kup florista. Vanjski prostori osiguravaju raznolikost u oblikovanju cvjetnjaka, cvjetnih instalacija kao i prezentaciju dendrološkog i ostalih materijala.

U sklopu izložbe održavaju se brojne promocije i različita tematska predavanja namijenjena posjetiteljima. Važan dio izložbe su Natjecanje izlagača, Hrvatski kup florista i Međunarodno natjecanje učenika srednjih škola. U sklopu Floraarta tradicionalno se organizira i prigodna prodaja cvijeća i sadnica.

Ulaz na Izložbu je besplatan! Floraart organizira Zagrebački holding – podružnica Zrinjevac, a suorganizator je Grad Zagreb.

foto: arhiva
sjever.hr/tz grada zagreba/floraart
07.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.