Now Reading:
Zlatarbistričke mažoretkinje deveterostruke državne prvakinje Hrvatske!
Full Article 2 minutes read

Zlatarbistričke mažoretkinje deveterostruke državne prvakinje Hrvatske!

Zlatarbistričke mažoretkinje ove su godine sudjelovale na dva državna turnira u organizaciji SMPTH – Savez Mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske, a sudjelovale su s ukupno 16 koreografija na 39. Državnom turniru u Zadru te šest koreografija na 40. Državnom turniru u Šibeniku.

Nakon napornih priprema i puno odricanja, Zlatice su se okitile s ukupno 9 državnih zlata te 7 državnih srebra te time postale deveterostruke državne prvakinje i sedmerostruke državne doprvakinje. Oba turnira ujedno su bila i kvalifikacijski turniri za MWF Europsko i Svjetsko prvenstvo koja nas očekuju u lipnju i rujnu ove godine, a Zlatarbistričke mažoretkinje kvalificirale su se s čak 14 koreografija.

Trenerice Laura Čehulić, Marcela Čehulić, Marinela Čehulić, Dorotea Borić i Lana Dlesk ponosne su na svaku Zlaticu koja se natjecala. Sve djevojčice izrazito su napredovale od početka sezone do državnih natjecanja, a to se vidjelo u svim izvedbama.

Zlatice sad nastavljaju s intenzivnim pripremama za četverodnevno Europsko prvenstvo u Mariboru na koje putuju već 22. lipnja.

Osim brojnih nastupa u svibnju i lipnju, Zlatice se pripremaju i za svoju V. Večer Zlatarbistričkih mažoretkinja koja se održava u nedjelju, 14. svibnja s početkom u 17 sati u Sportskoj dvorani OŠ Zlatar Bistrica. Tamo će izvesti sve koreografije iz ove sezone te pozivaju sve Zagorce i Zagorke da dođu vidjeti čime su Zlatice sva osvojena zlata!

Također, u svibnju se održavaju upisi te Zlatice pozivaju sve djevojčice i dječake zainteresirane za ples i putovanja da postanu dio ove male plesne obitelji.

www.sjever.hr
05.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.