Now Reading:
Zlatarbistričke mažoretkinje deveterostruke državne prvakinje Hrvatske!
Full Article 2 minutes read

Zlatarbistričke mažoretkinje deveterostruke državne prvakinje Hrvatske!

Zlatarbistričke mažoretkinje ove su godine sudjelovale na dva državna turnira u organizaciji SMPTH – Savez Mažoretkinja i pom-pon timova Hrvatske, a sudjelovale su s ukupno 16 koreografija na 39. Državnom turniru u Zadru te šest koreografija na 40. Državnom turniru u Šibeniku.

Nakon napornih priprema i puno odricanja, Zlatice su se okitile s ukupno 9 državnih zlata te 7 državnih srebra te time postale deveterostruke državne prvakinje i sedmerostruke državne doprvakinje. Oba turnira ujedno su bila i kvalifikacijski turniri za MWF Europsko i Svjetsko prvenstvo koja nas očekuju u lipnju i rujnu ove godine, a Zlatarbistričke mažoretkinje kvalificirale su se s čak 14 koreografija.

Trenerice Laura Čehulić, Marcela Čehulić, Marinela Čehulić, Dorotea Borić i Lana Dlesk ponosne su na svaku Zlaticu koja se natjecala. Sve djevojčice izrazito su napredovale od početka sezone do državnih natjecanja, a to se vidjelo u svim izvedbama.

Zlatice sad nastavljaju s intenzivnim pripremama za četverodnevno Europsko prvenstvo u Mariboru na koje putuju već 22. lipnja.

Osim brojnih nastupa u svibnju i lipnju, Zlatice se pripremaju i za svoju V. Večer Zlatarbistričkih mažoretkinja koja se održava u nedjelju, 14. svibnja s početkom u 17 sati u Sportskoj dvorani OŠ Zlatar Bistrica. Tamo će izvesti sve koreografije iz ove sezone te pozivaju sve Zagorce i Zagorke da dođu vidjeti čime su Zlatice sva osvojena zlata!

Također, u svibnju se održavaju upisi te Zlatice pozivaju sve djevojčice i dječake zainteresirane za ples i putovanja da postanu dio ove male plesne obitelji.

www.sjever.hr
05.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.