Now Reading:
Novi slučaj nasilja u školi! Mladić (25) pretukao dvojicu osmaša – jedan završio s potresom mozga
Full Article 2 minutes read

Novi slučaj nasilja u školi! Mladić (25) pretukao dvojicu osmaša – jedan završio s potresom mozga

prosvjed nasilje

Novi slučaj nasilja u školi dogodio se prošlog četvrtka u jednoj osnovnoj školi u zagrebačkoj Dubravi. Naime, kako je izvijestila policija 25-godišnjak je udario dvojicu maloljetnika.

Učenike 8. razreda, utvrdila je policija, prošlog četvrtka, 27. travnja, oko 15.30 sati u jednoj osnovnoj školi na području zagrebačke Dubrave napao je 25-godišnjak.

Nasilnik je, kako doznaje 24 sata, u školu ušao tijekom odmora s učenicima. Na porti, obično bude domar ili netko od tehničkog osoblja, no u tom trenutku je domar, koji ima i druge obveze i zaduženja, navodno kosio travu. Nije bilo nikoga na ulazu u školu tko bi zaustavio napadača.

Nakon napada pokušao je pobjeći, no domar, kojemu su telefonom javili što se dogodilo, odmah je potrčao za nasilnikom te ga uspio zaustaviti i zadržati do dolaska policije. Dvojicu učenika prevezli su u KBC Zagreb, gdje su utvrdili da, nasreću, nisu teže ozlijeđeni.

Ima potres mozga, no pušten je na kućnu njegu. Još ga muče vrtoglavice, a po savjetu liječnika ne ide u školu – kazao je za 24 sata njihov sugovornik.

Povod incidentu navodno je raniji događaj u hodniku tijekom školskog odmora između osmaša i učenika iz 6. razreda. Taj je učenik 6. razreda nazvao 25-godišnjaka, inače člana svoje obitelji, i požalio se da na osmaše, pa je napadač došao u školu rješavati razmirice šakama, piše 24 sata.

– Dolaskom na adresu dojave policijski službenici utvrdili su da je 25-godišnjak u hodniku ustanove prišao dvojici maloljetnika i obojicu otvorenim dlanom udario po licu. Nakon događaja, 25-godišnjak se udaljio iz odgojno-obrazovne ustanove, no u blizini ga je sustigao zaposlenik škole te ga zadržao do dolaska policijskih službenika. Liječnička pomoć maloljetnicima je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni – odgovorili su na upit novinara 24 sata iz zagrebačke policije i naveli da su protiv 25-godišnjaka podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesne ozljede.

www.sjever.hr/www.24sata.hr
04.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.