Now Reading:
Novi slučaj nasilja u školi! Mladić (25) pretukao dvojicu osmaša – jedan završio s potresom mozga
Full Article 2 minutes read

Novi slučaj nasilja u školi! Mladić (25) pretukao dvojicu osmaša – jedan završio s potresom mozga

prosvjed nasilje

Novi slučaj nasilja u školi dogodio se prošlog četvrtka u jednoj osnovnoj školi u zagrebačkoj Dubravi. Naime, kako je izvijestila policija 25-godišnjak je udario dvojicu maloljetnika.

Učenike 8. razreda, utvrdila je policija, prošlog četvrtka, 27. travnja, oko 15.30 sati u jednoj osnovnoj školi na području zagrebačke Dubrave napao je 25-godišnjak.

Nasilnik je, kako doznaje 24 sata, u školu ušao tijekom odmora s učenicima. Na porti, obično bude domar ili netko od tehničkog osoblja, no u tom trenutku je domar, koji ima i druge obveze i zaduženja, navodno kosio travu. Nije bilo nikoga na ulazu u školu tko bi zaustavio napadača.

Nakon napada pokušao je pobjeći, no domar, kojemu su telefonom javili što se dogodilo, odmah je potrčao za nasilnikom te ga uspio zaustaviti i zadržati do dolaska policije. Dvojicu učenika prevezli su u KBC Zagreb, gdje su utvrdili da, nasreću, nisu teže ozlijeđeni.

Ima potres mozga, no pušten je na kućnu njegu. Još ga muče vrtoglavice, a po savjetu liječnika ne ide u školu – kazao je za 24 sata njihov sugovornik.

Povod incidentu navodno je raniji događaj u hodniku tijekom školskog odmora između osmaša i učenika iz 6. razreda. Taj je učenik 6. razreda nazvao 25-godišnjaka, inače člana svoje obitelji, i požalio se da na osmaše, pa je napadač došao u školu rješavati razmirice šakama, piše 24 sata.

– Dolaskom na adresu dojave policijski službenici utvrdili su da je 25-godišnjak u hodniku ustanove prišao dvojici maloljetnika i obojicu otvorenim dlanom udario po licu. Nakon događaja, 25-godišnjak se udaljio iz odgojno-obrazovne ustanove, no u blizini ga je sustigao zaposlenik škole te ga zadržao do dolaska policijskih službenika. Liječnička pomoć maloljetnicima je pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb, gdje je utvrđeno da su lakše ozlijeđeni – odgovorili su na upit novinara 24 sata iz zagrebačke policije i naveli da su protiv 25-godišnjaka podnijeli kaznenu prijavu zbog nanošenja tjelesne ozljede.

www.sjever.hr/www.24sata.hr
04.05.2023.

Input your search keywords and press Enter.

Prijavite se za primanje prvih

regionalnih digitalnih novina

Uspješno ste se prijavili!

Došlo je do pogreške prilikom pokušaja slanja vašeg zahtjeva. Molim pokušajte ponovno.

Slanjem podataka suglasni ste s Uvjetima korištenja, specifičnim svrhama korištenja i vašim pravima.